Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam dzis wizyte i usg (o 19.20) i idziemy pierwszy raz razem z narzeczonym, nie wiem jak On (jest jeszcze w pracy) ale ja sie strasznie denerwuje, czy wszystko jest z kruszkiem ok, co prawda czuje czesto jego ruchy, ale kazda dlugo wyczekiwana wizyta (zawsze ok. 4-5 tyg.) bardzo mnie stresuje. Ciekawa jestem też czy rokowania o płci się potwierdzą ma być(chopcyk), i juz sama nie wiem
potrzebuje tylko troche otuchy i dobrych myśli... których teraz mi brakuje, siedząc samej w domu :-(.
Kochane trzymajcie mocno kciuki za mnie, fasolka i chopa, zeby mi wstydu nie narobił;-)

Kobitki ja uciekam na działkę do rodziców i wracam po niedzieli...więc życzę Wam słonecznych dni tak jak u mnie nad morzem:-)
Buziaki
Pytia, super, ze wszystko jest dobrze, a zdjecia rewelacja!!!
Miałam tylko wyprostować nóżki,a przysnęłam sobie na 1,5 godzinki.....ten spacerek chyba tak na mnie podziałał....a pozniej znowu do 24 bede siedziała![]()
u nas dzisiaj była burza i pogoda jakaś senna więc mała drzemka a później pół nocy bezsennej przede mną