M
marzycielka
Gość
no Marzycielko jak sie zdecydujesz to a zaczynam 22 sierpnia :-)
Ja raczej mogę tylko we czwartki i wtorki czyli od 21 sierpnia.
W piątki jeździmy do Satrachowic.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no Marzycielko jak sie zdecydujesz to a zaczynam 22 sierpnia :-)
Zmierzyla i mialam 3,7, niewiem jaka jest norma, ale od razu mi w szpitalu powiedzieli, ze oni nic nie widzaoceancity to co oni nie potrafia najnormalniej w swiecie mieryc szyjkiJa mam mierzona standardowo bo w poprzedniej ciazy mialam niwydolnosc i mi sie zaczela skracac po 20tyg, do tego skurcze itd. przeciez zmierzyc szyjke na usg to zaden problem. Jaka dlugosc mialas?

Jeśli wiecie coś o bezpłatnych kursach w Lublinie ewentualnie woj.lubelskim piszcie z chęcia skorzystałabym z bezpłatnej szkółki!!

marzycielka dobrze ze sie zapytalas o to znieczulenie bo przynajmniej wiesz na czym stoisz. A ja sie ciesze ze mialam racje :-).
Nie było mnie kilka godzin a tu tyle czytania
U nas dalej pochmurno, tyle że robi się cieplutko...na szczęście dzisiaj obaidu nie musze gotować bo wprosiłam się do mamuśki
Oceancity dobrze że już jesteś w domu, i wszystko ok!!!
Co do szkoły rodzenia, to my zamierzamy z niej skorzystać...zapisałam się juz na kurs w szpitalu w którym zamierzam rodzić ale u nas "taka przyjemność" kosztuje 500zlJeśli wiecie coś o bezpłatnych kursach w Lublinie ewentualnie woj.lubelskim piszcie z chęcia skorzystałabym z bezpłatnej szkółki!!
Chciałabym skorzystać ze znieczulenia, a jak to z nim jest??Jest płatne czy bezpłatne, nie bardzo orientuję się w tym temacie![]()