reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
oceancity to co oni nie potrafia najnormalniej w swiecie mieryc szyjki :confused: Ja mam mierzona standardowo bo w poprzedniej ciazy mialam niwydolnosc i mi sie zaczela skracac po 20tyg, do tego skurcze itd. przeciez zmierzyc szyjke na usg to zaden problem. Jaka dlugosc mialas?
Zmierzyla i mialam 3,7, niewiem jaka jest norma, ale od razu mi w szpitalu powiedzieli, ze oni nic nie widza:baffled:

czesć dziewczyny
siedzę sobie właśnie w pracy i jestem jakaś taka "śnięta" (poprostu chce mi sie bardzo spać).
Za oknem piękna pogoda, sloneczko świeci i jest bardzo ciepło:-):-):-)
Myślę że może na weekend wybiorę sie z mężem nad morze. Zobaczymy...

a u nas zimnoooooo !!!!

teraz pichce obiadek bo brat tez wpadnie do mnie i grzeje sie w domku ! Liwicia śpi !!

Oceanity ale historia ! Ci lekarze jeden od drugiego mądrzejszy !!! a z tym swędzeniem to juz Ci przeszło !! ??

Oceancity - no niezłe osiołki!!! No i jak z tym swędzeniem, co ci powiedzieli?

U nas znowu super pogoda, właśnie zjadłyśmy pysznego łososika na obiadek i zaraz mykamy z córcią do parku na resztę dnia...

Ja nadal bedę się starała rodzić bez znieczulenia jak mi się uda, nie lubię ładować w siebie chemii tylko dla profilaktyki, jak dam radę to dam. A jak urodziłam Misię to przez trzy dni jeszczenie moglam spać, spałąm po 2 godziny na dobę i mogłabym zajmować się wszystkimi noworodkami na oddziale, tyle miałam adrenaliny hehehehe.

Nie było mnie kilka godzin a tu tyle czytania :szok:
U nas dalej pochmurno, tyle że robi się cieplutko...na szczęście dzisiaj obaidu nie musze gotować bo wprosiłam się do mamuśki:-D

Oceancity dobrze że już jesteś w domu, i wszystko ok!!!

Co do szkoły rodzenia, to my zamierzamy z niej skorzystać...zapisałam się juz na kurs w szpitalu w którym zamierzam rodzić ale u nas "taka przyjemność" kosztuje 500zl:baffled: Jeśli wiecie coś o bezpłatnych kursach w Lublinie ewentualnie woj.lubelskim piszcie z chęcia skorzystałabym z bezpłatnej szkółki!!:tak:

Chciałabym skorzystać ze znieczulenia, a jak to z nim jest??Jest płatne czy bezpłatne, nie bardzo orientuję się w tym temacie:confused:

reklama
marzycielka dobrze ze sie zapytalas o to znieczulenie bo przynajmniej wiesz na czym stoisz. A ja sie ciesze ze mialam racje :-).

Ja też sie cieszę i teraz juz nie boję się:-)

Nie było mnie kilka godzin a tu tyle czytania :szok:
U nas dalej pochmurno, tyle że robi się cieplutko...na szczęście dzisiaj obaidu nie musze gotować bo wprosiłam się do mamuśki:-D

Oceancity dobrze że już jesteś w domu, i wszystko ok!!!

Co do szkoły rodzenia, to my zamierzamy z niej skorzystać...zapisałam się juz na kurs w szpitalu w którym zamierzam rodzić ale u nas "taka przyjemność" kosztuje 500zl:baffled: Jeśli wiecie coś o bezpłatnych kursach w Lublinie ewentualnie woj.lubelskim piszcie z chęcia skorzystałabym z bezpłatnej szkółki!!:tak:

Chciałabym skorzystać ze znieczulenia, a jak to z nim jest??Jest płatne czy bezpłatne, nie bardzo orientuję się w tym temacie:confused:

W niektórych szpitalach jest bezpłatne w innych nie . Musisz dowiedzieć się w wybranej placówce:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry