anoli84
Fanka BB :)
Co zdaze nadrobic z czytaniem to nie zdaze nic napisac zawsze musze odejsc od kompa;-)
Witam nowe mamuski
Super ze coraz wiecej z nas zna juz plec- zazdroszcze:-)
Co do wczorajszej dyskusji to my z mezem ,,czailismy,, sie na dzidzie od roku a udalo nam sie w drugim cyklu staran i to wtedy gdy lekarz po obserwacji cyklu powiedzial :,, no w tym cyklu to juz raczej nic z tego nie bedzie jejeczko jak mutant ale nie peka,, Pomylil sie strasznie i przez niego nie potrafilam sie cieszyc po pierwszym tescie bo zwyczajnie nie wierzylam wlasnym ocza:-):-):-)
Szkole rodzenia mam za darmo ale raczej nie skorzystam tez nie czuje potrzeby
Ktos wczoraj pytal skad jestem- mieszkam obecnie w anglii niedaleko londynu:-)
Witam nowe mamuski
Super ze coraz wiecej z nas zna juz plec- zazdroszcze:-)
Co do wczorajszej dyskusji to my z mezem ,,czailismy,, sie na dzidzie od roku a udalo nam sie w drugim cyklu staran i to wtedy gdy lekarz po obserwacji cyklu powiedzial :,, no w tym cyklu to juz raczej nic z tego nie bedzie jejeczko jak mutant ale nie peka,, Pomylil sie strasznie i przez niego nie potrafilam sie cieszyc po pierwszym tescie bo zwyczajnie nie wierzylam wlasnym ocza:-):-):-)
Szkole rodzenia mam za darmo ale raczej nie skorzystam tez nie czuje potrzeby
Ktos wczoraj pytal skad jestem- mieszkam obecnie w anglii niedaleko londynu:-)
No wiec zamiast na uroczysta kolacje z okazji rocznicy slubu, wyladowalam w szpitalu. Pobadali mnie, pozagladali no i stwierdzili ze wszystko ok., zadnej szyjki skroconej, nic.
Ale zostawili mnie, dali wapno do picia, no i tyle. Dwa dni tam bylam, wczoraj znowu przyszedl lekarz ktory mnie przyjal, powiedzial, ze jest wszystko ok, i jutro prawdopodobnie moge isc do domu. Pozniej przyszla lekarka, ktora stwierdzila, ze absolutnie, do soboty jak nic
Lekarz ktory mnie przyjmowal, w trakcie badania, wypatrzyl... dziewczynke
Ale znowu inny dzisiaj, wrocil do teorii z chlopcem, wiec chyba poczekam do rozwiazania, co tam w koncu wyjdzie
Wiecie tak mnie ta lekarka nastraszyla
no jakas nienormalna chyba, wiadomo ze trzeba dmuchac na zimne, ale jak sie ma jakies podstawy, a nie ze prowadzi pewnie jakies statystyki i jej jedna brakowala czy co??
Takze jestem w domu na szczescie, ide sie wyprysznicowac, bo po tym szpitalu, to bleeee