Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. A wy nie macie jakiegoś pomysłu??

ja podejrzewam że juz w ciąży ale się nie przyzan. Może tygrys będzie coś wiedziecObecny obecny,czy obecny i w ciazy,Mopku??

Ewelw ja Ci nie pomogę ale chętnie posłucham rad bo też zamirzamy wyskoczyc w sierpniu na mazuryWitam was laski!!!
Laski kochane, pod koniec miesiąca chcemy jechać z mężykiem na kilka dni gdzieś na mazury lub jeziorko na kilka dni, ale nie mamy kompletnego pojęcia gdzie jechać. Świruję w necie wciąż i wciąż i nic - nie mam pomysłu, jestem przerażona bo to już za półtorej tygodnia i zdałoby się już rezerwować. A wy nie macie jakiegoś pomysłu??
Nam pasuje niewielkie miasteczko turystyczne - żeby coś zobaczyć gdy zła pogoda no i mąż lubi łowić rybki to i jeziorko blisko. Dajcie jakieś rady i porady PLEASE![]()
o takiej to się powodzia mamusia dopiero wstala
dzidiza pozwolila pospac do 9.20, ide sie ogarnac

Pewnie Karolince wydaje się że nadal jest weekend;-)
:-)

no i jego buzia wygląda juz dużo lepiej 

myślałam że mi się przyśniło, ale po 15 min znowu I LOVE YOU 
jak w jakimś tandentnym horrorze
po kolejnym razie obudziłam męża że ja się boję 

jak znowu usłyszałam I LOVE YOU to wyniosłam to serce do kuchni. Słyszałam że jeszcze kilka razy tam mamrotało, rano też kilka razy wyznało mi miłość ale od 1,5 godz narazie jest spokój 

Pogoda do bani, ale nocka byla fajowaaa bo chlodno bylo. Odliczam dni do wyjazdu do Polski. Moze ktos z nami bedzie chcial sie spotkac?

Przykro mi z powodu wujkaNo to witamy się i my. Jak zwykle po Kanusi
Miniony weekend mogę zaliczyc do bardzo udanych i nareszcie coś się działoa w dodatku nie musiałam wczoraj robic obiadu bo pojechaliśmy do mamusi
Z tych smutniejszych wiadomości to zmarł mój wujek i czekamy teraz tylko na wiadomośc kiedy pogrzeb. Niestety może się to trochę przeciągnąc bo pewnie będą czekac aż jego dzieci ze Stanów przyjadą. Może wkońcu po 15 latach spotkam się ze swoją chrzestną.
A wogóle to mojej Martynie się dzisiaj poprzestawiało i wstała już o wpółdo szóstej![]()
ja bylam w tym roku pierwszy raz w zyciu na Mazurach, bo moj stamtad pochodzi, suuper piekne lasy i jeziora, ale bylam raczej w takich znanych miejscach jak Olsztyn, Ostroda, a w takich malych turystycznych sie raczej nei orientuje, ale jk moj wroci z pracy to moze Ci cos podpoeim, bo on zna MAzury jak wlasna kieszen i tez bardzo lubi lowic rybkiWitam was laski!!!
Laski kochane, pod koniec miesiąca chcemy jechać z mężykiem na kilka dni gdzieś na mazury lub jeziorko na kilka dni, ale nie mamy kompletnego pojęcia gdzie jechać. Świruję w necie wciąż i wciąż i nic - nie mam pomysłu, jestem przerażona bo to już za półtorej tygodnia i zdałoby się już rezerwować. A wy nie macie jakiegoś pomysłu??
Nam pasuje niewielkie miasteczko turystyczne - żeby coś zobaczyć gdy zła pogoda no i mąż lubi łowić rybki to i jeziorko blisko. Dajcie jakieś rady i porady PLEASE![]()