reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry mamuśki :)

Otwieram dzisiaj okienko od samego rana (jak przeważnie) niech sie wietrzy:p hahha

U nas nocka w miarę spokojna....podczytywałam Was wczoraj,bo jakoś niedużo skrobałyście....a ja wczoraj znowu na nózkach cały dzionek.....
Najpierw na 13 obiadek u tatusia, potem spacerek i w gościnę do teściowej.....a potem jeszcze troszku spacerku i do domku.....a w domku leniuchowanie na całego....:tak::tak::tak:

Niestety dzisiaj brak nam solenizantów..... do poźniej mamulki:*

No to witamy się i my. Jak zwykle po Kanusi:tak:
Miniony weekend mogę zaliczyc do bardzo udanych i nareszcie coś się działo:tak:a w dodatku nie musiałam wczoraj robic obiadu bo pojechaliśmy do mamusi:tak::tak::tak:

Z tych smutniejszych wiadomości to zmarł mój wujek i czekamy teraz tylko na wiadomośc kiedy pogrzeb. Niestety może się to trochę przeciągnąc bo pewnie będą czekac aż jego dzieci ze Stanów przyjadą. Może wkońcu po 15 latach spotkam się ze swoją chrzestną.

A wogóle to mojej Martynie się dzisiaj poprzestawiało i wstała już o wpółdo szóstej:baffled:

No to witamy się i my. Jak zwykle po Kanusi:tak:
Miniony weekend mogę zaliczyc do bardzo udanych i nareszcie coś się działo:tak:a w dodatku nie musiałam wczoraj robic obiadu bo pojechaliśmy do mamusi:tak::tak::tak:

Z tych smutniejszych wiadomości to zmarł mój wujek i czekamy teraz tylko na wiadomośc kiedy pogrzeb. Niestety może się to trochę przeciągnąc bo pewnie będą czekac aż jego dzieci ze Stanów przyjadą. Może wkońcu po 15 latach spotkam się ze swoją chrzestną.

A wogóle to mojej Martynie się dzisiaj poprzestawiało i wstała już o wpółdo szóstej:baffled:
Przykro nam Koka z powpdu wujka **...:-(
Ja swojej chrzestnej tez nie widzialam z pietnascie lat....:szok::-D

Witam wszystkie ranne ptaszki.
Ja się wykończę jak to moje dziecię dalej bęzie o 5 wsawało:-:)no:. Przecież ja nieprzytomna jeszcze jestem. Ale jęczy juz po swojemy więc dam mu cyca i może się jeszcze zdrzemniemy.
I trochę nadrobiłam...

Halo halo nadaje z nowego stanowiska hehhe:-D:-D:rolleyes::rolleyes::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

dziewczyny normalnie zwariuje!!!!!!!!!!!! mamy juz drugiego zabbka!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::-D:-D goraczka juz za nami (mam nadzieje przynajmniej) nocka byla fantastyczna Fifi przespał ja calusienka dzis grzeczniutki ( no powiedzmy ze w miare do wytrzymania) tylko tak go obsypalo ze wyglada jak biedronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: i nie wiem czy to ta slawna 3 dniowka czy ma alergie na syropek truskawkowy:szok::szok::szok::szok: normalnie caly w ciapki:no::no::no::no::no:
my juz na nowym miejscu lecz nadal w kartonach heheh:-D:-D:-D troche chyba minie zanim sie na dobre rozpakujemy ale co tam wazne ze internet dziala i bb jest:-D:-D:-D:-D

buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-):-);-);-)
To fajnie tygrysie, ze już z grubsza po wszystkim, a tymi kartonami się nie martw, można je łatwo w jakąś kompozycję ułożyć.

A co do spotkanka z tygryskiem, nikado i mam nadzieje z lilac :-) to może umówimy się na jiś spacerek 18 lub 19. Tylko jeśli 18, to po południu :-)
A to ja bardzo chętnie spotkam się z dorosłymi ludźmi:-)

Dopbra odmeldowałam się i lece już.
Chyba jakiegoś strusia pędziwiatra powinnam mieć w awatarze a niemąż mi takie cudo znalazł....

my się witamy i uciekamy...na tradycyjną drzemeczkę, bo u nas jeszcze noc:-D
dzień doberek,
Kajaczku GRATULACJE! załapać się w pierwszej trójce nie lada zadanie.
słonecznego dzionka życzymy wszystkim mamusiom i dzieciaczkom, do później

reklama
Do góry