blizniaki2000
Fanka BB :)
Też sie nie mogę doczeka kiedy sie dowiem, czy chłopczyk czy dziewczynka, a to jeszcze ponad 2 tygodnie, ale na 3 d ani 4 d raczej sie nie zdecyduję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie się umówiłam na usg 4D na 12 sierpniaNo już teraz to powinnam się dowiedzieć czy będę miała chłopca czy dziewczynkę
![]()
Dołączam się do grudniowych mamusiek. Termin mamy na 27 grudnia, ale już wiemy, że cesarskie cięcie będzie na 1,5 tygodnia przed terminem. Gorąco pozdrawiam:-)
Marzycielka to idkamy tego samego dnia...już sie nie mogę doczekać....
Morbital witamy wśród ciężaróweczek grudniowych:}
Marzycielka - szalej tera, jak zaczniesz karmić to nawet nad solą trzeba się będzie zastanawiać, hehehe.
Ja się nie opalam dziewczyny, nie mam gdzie, hahaha.
Myszqa - super, napewno się wyjaśni sprawa klejnocików!
Morbital - witaj w ciepłym gniazdku kwok, hehehe. A czemu masz wskazania do cesarki?

Aj Misiówka w ogole wstyd o tym pisac....wiesz ,jeżeli własna matka określa ,że "wkopałaś sie z tą ciążą...teraz ani magisterki niezrobisz,ani pracy nie masz...." to wiesz strasznie miło sie robi na serduszku....to do tego wytyka każdy błąd jaki ma miejsce....jest nam cieżko z miśkiem....nie mówie,ze nie....ale ona na pewno nie polepsza sytuacji...dzieki Bogu,ze jest daleko stąd.....![]()