Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam serdecznie wszystkie mamusie. Jestem tutaj nowa. Termin porodu mam wyznaczony na 11 grudnia. Jestem w 21 tygodniu ciąży. W 12 tygodniu ciązy na USG poznałam płeć - synek. Chociaż wszystko moze się zmienic. :-)
Witam serdecznie wszystkie mamusie. Jestem tutaj nowa. Termin porodu mam wyznaczony na 11 grudnia. Jestem w 21 tygodniu ciąży. W 12 tygodniu ciązy na USG poznałam płeć - synek. Chociaż wszystko moze się zmienic. :-)
Dołączam się do grudniowych mamusiek. Termin mamy na 27 grudnia, ale już wiemy, że cesarskie cięcie będzie na 1,5 tygodnia przed terminem. Gorąco pozdrawiam:-)
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamusie....ja termin ma dopiero na 28 grudnia....ale pierwsza miłąm cesrakę ........czuję więc ze teraz będzie to samo..........Buziaki dla wszystkich

Witam nowe Mamuśki
Ja zaraz jade do szpitala na ktg, trochę jestem na siebie wkurzona, twardniał mi brzuch i zamiast kupic sobie nospę, to zadzwoniłam do lekarza, a ten kazał mi jechać na ktg, a na później zgłosić się do niego na wizytę. Zobaczymy co z tego wyniknie, mam nadzieję, że da jakieś tabletki i do domu. Trzymajcie za mnie kciuki.