reklama

Grudniowe mamusie 2008

oj Ty...dobra mina do zlej gry:-p:-D

i kto tu jest lizusem mamuska???heee?:laugh2:

nooooo...ja nie wiem...z jakim ty swiecie zyjesz??:-D
ty nie wchodzisz pod stol....??:-p:zawstydzona/y::-D
no co....jak myjesz podlogi nie wchodzisz pod stol...??:-D:-D

nastepna...blizniak,olcia...kto jeszcze dzisiaj ma dobra noc??:-p:-p

i tak je masz!!!!:-D

wcale nieeeeeeeeee :-p

reklama
moze ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo wczoraj byla dobra:-p:-p:-p
MAMUSIA a jaka ta kasza gryczana??? biala drobna czy ta gruba ciemna ? jak ty spadlas 3 kilo to i ja sie lape na takie cos :szok:
wlasnie luknelam na tabele kalorycznosci kaszy gryczanej no i 100 gram ma 359kcal
Tabele kaloryczne, kalorie, wartości odżywcze
ty nie patrz na kalorycznosc, bo wtej diecie nie chodzi o kalorycznosc
a pozatym jesli nawet patrzysz na kalorycznosc, to 300 gram to jest 1077, wiec jest oki, bo przeciez mozesz zjesc tylko 300gr, apozatym gotowana ma mniej kalorii

a no tescie przybywaja na 2 dni wiec ja bede udawac jutro przykladna pania domu hehehehe wiecie sniadanka obiadki kolacyjki sratu tatu:-D:-D:-D:-D ale moze w toalecie lapka gdzies ukryje i bede niby problemy z pecherzem miała:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D

aaaaa to teraz rozumiem po co chodzisz pod stol, ale ze mnie gapa:-D:-D:-D:-D
Ja też ciezko kapująca:-D:-D:-D, dopiero załapałam o co chodzi

Ja tam jeszcze nie mówię jaka będzie noc, bo póki co to jeszcze nie wrócił, wykąpałam Młodą, nakarmiłam, położyłam spać i chyba sama pójdę się ochlapać, co by być przygotowaną:-D:zawstydzona/y:, ale pojec:zawstydzona/y:hał z nim Krzysiek więc pewnie jak wrócą to najpierw Młody bedzie musiał zadać relację jak było, a to trochę potrwa, więc musze trzymać żądze na wodzy:zawstydzona/y:

tu masz landrynko, ze gotowana ma mniej tylko 140 kcal
Kasze - Onet.pl Zdrowie
Chyba też się zacznę odchudzać od poniedziałku, tylko trochę mam pietra bo jak ostatnio sie odchudzałam, to potem pojawiła sie Madzia:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry