reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
:-D:-D:-D:-D

Ja też ciezko kapująca:-D:-D:-D, dopiero załapałam o co chodzi

Ja tam jeszcze nie mówię jaka będzie noc, bo póki co to jeszcze nie wrócił, wykąpałam Młodą, nakarmiłam, położyłam spać i chyba sama pójdę się ochlapać, co by być przygotowaną:-D:zawstydzona/y:, ale pojec:zawstydzona/y:hał z nim Krzysiek więc pewnie jak wrócą to najpierw Młody bedzie musiał zadać relację jak było, a to trochę potrwa, więc musze trzymać żądze na wodzy:zawstydzona/y:

Chyba też się zacznę odchudzać od poniedziałku, tylko trochę mam pietra bo jak ostatnio sie odchudzałam, to potem pojawiła sie Madzia:-D

jajuz sie odchudzam a jezcze karmie malego znaczy sie jem mniej i ostatni posilek o 17 przytylo mi sie przez to karmienie malego:-(

:-D:-D:-D:-D

Ja też ciezko kapująca:-D:-D:-D, dopiero załapałam o co chodzi

Ja tam jeszcze nie mówię jaka będzie noc, bo póki co to jeszcze nie wrócił, wykąpałam Młodą, nakarmiłam, położyłam spać i chyba sama pójdę się ochlapać, co by być przygotowaną:-D:zawstydzona/y:, ale pojec:zawstydzona/y:hał z nim Krzysiek więc pewnie jak wrócą to najpierw Młody bedzie musiał zadać relację jak było, a to trochę potrwa, więc musze trzymać żądze na wodzy:zawstydzona/y:

Chyba też się zacznę odchudzać od poniedziałku, tylko trochę mam pietra bo jak ostatnio sie odchudzałam, to potem pojawiła sie Madzia:-D

hihihi tak to jest miec dzieci:-D:-D musisz trzymac nawet jak nie mozesz:-p:-p

a coz to za dieta skoro macie teraz Madzie?:eek:
jak cos zastosuje za 2-3 lata:-D

szlag mnie trafi, napisałam sie od groma i patrze nie wyswietliło sie no to dawaj pisze jeszcze raz to samo, patrze a tu jest moja poprzednia odpowiedz wiec juz kasuje co by na głupa nie wyjsc, ze sie powtarzam

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry