mamusia2008
mamusia Karolinki
no wlasnie, opowiadaj nam tu szybciutenkoNatalkaa a Wy ze swoim poznaliscie sie w UK? bo pisalas ze jestescie z drugiego konca Polski?jak zescie sie poznali?hahaha teraz padlo na Ciebie![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlasnie, opowiadaj nam tu szybciutenkoNatalkaa a Wy ze swoim poznaliscie sie w UK? bo pisalas ze jestescie z drugiego konca Polski?jak zescie sie poznali?hahaha teraz padlo na Ciebie![]()

Ja też ciezko kapująca, dopiero załapałam o co chodzi
Ja tam jeszcze nie mówię jaka będzie noc, bo póki co to jeszcze nie wrócił, wykąpałam Młodą, nakarmiłam, położyłam spać i chyba sama pójdę się ochlapać, co by być przygotowaną, ale pojec
hał z nim Krzysiek więc pewnie jak wrócą to najpierw Młody bedzie musiał zadać relację jak było, a to trochę potrwa, więc musze trzymać żądze na wodzy
Chyba też się zacznę odchudzać od poniedziałku, tylko trochę mam pietra bo jak ostatnio sie odchudzałam, to potem pojawiła sie Madzia![]()
Ja też ciezko kapująca, dopiero załapałam o co chodzi
Ja tam jeszcze nie mówię jaka będzie noc, bo póki co to jeszcze nie wrócił, wykąpałam Młodą, nakarmiłam, położyłam spać i chyba sama pójdę się ochlapać, co by być przygotowaną, ale pojec
hał z nim Krzysiek więc pewnie jak wrócą to najpierw Młody bedzie musiał zadać relację jak było, a to trochę potrwa, więc musze trzymać żądze na wodzy
Chyba też się zacznę odchudzać od poniedziałku, tylko trochę mam pietra bo jak ostatnio sie odchudzałam, to potem pojawiła sie Madzia![]()

musisz trzymac nawet jak nie mozesz

Natalkaa a Wy ze swoim poznaliscie sie w UK? bo pisalas ze jestescie z drugiego konca Polski?jak zescie sie poznali?hahaha teraz padlo na Ciebie![]()
znasz ta bajke...uwazaj pyciolkuuuuuuuunic nie wymyslil, bo moze jego mamusia do nas zawita![]()
wiesz co ciekawskiemu zrobili...znasz ta bajke...uwazaj pyciolkuuuuuuuu

hmmm....nie cieszysz sie?umieram ze szczęścia![]()
ooooo matko, ja słyszałam ze te sprawy pomagaja w odchudzaniu, to sobie zaszaleliscie![]()

hmmm....nie cieszysz sie?
tak pytam,mam nadzieje ze Natalka nie ma nic przeciwko![]()

zartowalammmmmm 

tu chyba nie ma:-( i d.... z diety