reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
jajuz sie odchudzam a jezcze karmie malego znaczy sie jem mniej i ostatni posilek o 17 przytylo mi sie przez to karmienie malego:-(
A mi sie przytyło prze siedzenie w domu, a tak sie cieszyłam ze w ciązy przytyłam tylko 7 kilo i od razu po porodzie zrzuciłam, ale co z tego jak przez macierzyński sobie dogadzalam i przytyłam

ooooo matko, ja słyszałam ze te sprawy pomagaja w odchudzaniu, to sobie zaszaleliscie:-p:-p:-p:-p
To nie przez te sprawy niesttey, odmawiałam sobie jedzonka, chodziłam ciągle głodna i zła, a potem nadeszła wielkanoc, byliśmy na weselu, i tak jakoś wyszło, mimo że podobno miałam dni niepłodne:-D, mąż sie przyczaił no i jest moje cudo i cały czas mówi ze on sobie tak zaplanował

2 raz wyslalas tego samego posta:baffled:
właśnie nie wysłałąm 2 razy tego samego, wysłąłąm i wydawało mi sie ze nie ma, no to dawaj od nowa, wstawiłam te same cytaty, odpowiedzi i patrze: "ale to juz było":zawstydzona/y:

To nie przez te sprawy niesttey, odmawiałam sobie jedzonka, chodziłam ciągle głodna i zła, a potem nadeszła wielkanoc, byliśmy na weselu, i tak jakoś wyszło, mimo że podobno miałam dni niepłodne:-D, mąż sie przyczaił no i jest moje cudo i cały czas mówi ze on sobie tak zaplanował

:zawstydzona/y:
to super sie przyczail, brawo:tak::tak::tak::tak:
mamusiu/??a po chinsku??:-D:-D
oj Ty nasz mozgu kochany:tak:
nie wiem:no::no::no::no:

A mi sie przytyło prze siedzenie w domu, a tak sie cieszyłam ze w ciązy przytyłam tylko 7 kilo i od razu po porodzie zrzuciłam, ale co z tego jak przez macierzyński sobie dogadzalam i przytyłam

właśnie nie wysłałąm 2 razy tego samego, wysłąłąm i wydawało mi sie ze nie ma, no to dawaj od nowa, wstawiłam te same cytaty, odpowiedzi i patrze: "ale to juz było":zawstydzona/y:

nieszkodzi:* hihihi
ah Ci faceci...jak wjedziesz na ambicje to Ci powie,ze to tak wlasnie mialo byc:-D

32 kilo mniej, bo w ciazy przytylam az 43kilo:szok::szok::szok:

ja 18...10 spadlo odrazu...potem 6 i teraz jeszcze w sumie nieszczesne 4:wściekła/y::wściekła/y: w sumie tak zebym byla zadowolona z siebie to 10

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry