pyciolek87
Mama Alexa:*
to super sie przyczail, brawo
nie wiem![]()
to nic...i tak jestes wielka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to super sie przyczail, brawo
nie wiem![]()

jestem bardzo wielka taki wielorybekto nic...i tak jestes wielka![]()

to fajnie masz

A mi sie przytyło prze siedzenie w domu, a tak sie cieszyłam ze w ciązy przytyłam tylko 7 kilo i od razu po porodzie zrzuciłam, ale co z tego jak przez macierzyński sobie dogadzalam i przytyłam
mam dokladnie to samo karmie malego no ciagle mi sie jesc chce a to jakis batonik a to tiramisu a to loda bym zjadla wywalilam wszytkie slodyczeee tylko na kupowalismy owocow i zdrowej zywnosci warzywka i wode do picia zadnych soczkow duperelek, smieciowego zarcia od 3 dni juz sie przestawiam ale marnie mi idzie do zamrazarki juz z 10 razy zajrzalam bo myslalam ze loda zjem a tam nie mano to albo nektarynke albo arbuza a w kiszkach gra
dzis zrobilam sobie na kolacje jajko sadzone i utailam ryzu no i jednego ogorka no i o dziwo glodna nie jestem a jadlam o 17
woda oszukuje zoladek...
jestem bardzo wielka taki wielorybek![]()

a tam w Wawie w unii europiejskiejpowiedzialam juz ze masz ze mna nie zaczynac tego tematu...jestes cacy i juz...a waga juz leci w dol...i bedziesz najlepsza laska w Wawie...![]()

trochę z netu, troche z ksiazek, kupilam sobie duzo ksiazek, ale teraz nie mam na to czasu, wiec to troche potrwa, ale zawsze chcialam sie nauczyc wloskiego

moze wreszcie ktoras do mnie przyjedzie 
a dziekuje slicznie, italia to moje marzenie;-)
ucz sie ucz no i zapraszam na prawdziwe szlifowanie jezyka do mniemoze wreszcie ktoras do mnie przyjedzie
![]()
a tam w Wawie w unii europiejskiej![]()

a mój nie gryzie:-)wspolczuje Twoim cycom...mnie jak dziabie po palcach to placze z bolu...a w cyca tak oberwac..ałłłccc..![]()
a to można jeść niegotowaną, ze nawet ktoś kalorie surowej policzył????????????????????????????????????????????moze jabo wczoraj byla dobra
ty nie patrz na kalorycznosc, bo wtej diecie nie chodzi o kalorycznosc
a pozatym jesli nawet patrzysz na kalorycznosc, to 300 gram to jest 1077, wiec jest oki, bo przeciez mozesz zjesc tylko 300gr, apozatym gotowana ma mniej kalorii