reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A mi sie przytyło prze siedzenie w domu, a tak sie cieszyłam ze w ciązy przytyłam tylko 7 kilo i od razu po porodzie zrzuciłam, ale co z tego jak przez macierzyński sobie dogadzalam i przytyłam

mam dokladnie to samo karmie malego no ciagle mi sie jesc chce a to jakis batonik a to tiramisu a to loda bym zjadla wywalilam wszytkie slodyczeee tylko na kupowalismy owocow i zdrowej zywnosci warzywka i wode do picia zadnych soczkow duperelek, smieciowego zarcia od 3 dni juz sie przestawiam ale marnie mi idzie do zamrazarki juz z 10 razy zajrzalam bo myslalam ze loda zjem a tam nie ma :-D no to albo nektarynke albo arbuza a w kiszkach gra:-D dzis zrobilam sobie na kolacje jajko sadzone i utailam ryzu no i jednego ogorka no i o dziwo glodna nie jestem a jadlam o 17 :-D woda oszukuje zoladek...

reklama
wspolczuje Twoim cycom...mnie jak dziabie po palcach to placze z bolu...a w cyca tak oberwac..ałłłccc..:no::no:
a mój nie gryzie:-)
moze ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo wczoraj byla dobra:-p:-p:-p

ty nie patrz na kalorycznosc, bo wtej diecie nie chodzi o kalorycznosc
a pozatym jesli nawet patrzysz na kalorycznosc, to 300 gram to jest 1077, wiec jest oki, bo przeciez mozesz zjesc tylko 300gr, apozatym gotowana ma mniej kalorii
a to można jeść niegotowaną, ze nawet ktoś kalorie surowej policzył????????????????????????????????????????????:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry