mamusia2008
mamusia Karolinki
tak tak...a ja tu z Wawa wyskoczylam...baran ze mnie...![]()

gotowana ma mnieja mój nie gryzie:-)
a to można jeść niegotowaną, ze nawet ktoś kalorie surowej policzył????????????????????????????????????????????![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak tak...a ja tu z Wawa wyskoczylam...baran ze mnie...![]()

gotowana ma mnieja mój nie gryzie:-)
a to można jeść niegotowaną, ze nawet ktoś kalorie surowej policzył????????????????????????????????????????????![]()

a mój nie gryzie:-)

no ja ci wierzę, że gotowana mam mnij ale czy kto surową jada?
gotowana ma mniej![]()
a dziekuje slicznie, italia to moje marzenie;-)
moze landryna, bo to ona wyliczyla ile ma 100grno ja ci wierzę, że gotowana mam mnij ale czy kto surową jada?

i tym językiem nie mlemle tak po dziąsełkach?moj maly pewnie sie jeszcze nie zorientowal ze cosik mu wyroslo![]()
pyciol, co bys mi nie mowila a ja uwielbiam patrzec na cibie na tym zdjeciu na nk, badzo mi sie podobasz na nim i kropka

ja nie slodze tylko mowie tak jak jest, podoba mi ise i tyle szkoda ze nie jestem facetemale sobie slodzicieeeee![]()

ide sobie raz jeszcze popatrzycmoze landryna, bo to ona wyliczyla ile ma 100gr![]()