reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Noooo a wiec w skrocie: Zaraz po maturze wyjechalam z moim owczesnym facetem (z ztorym bylam juz 5 lat) do Anglii no i tu zaczelo sie miedzy namii psuc, wyprowadzilam sie od niego i pracowalam w polskim sklepie noooo i tam przyszedl raz moj Macius a ze bylam najpiekniejsza w calym Londynie zaczol przychodzic codziennie aby podziwiac moje wdzieki:-p:-p zagadywal, prosil o numer ale ja bylam nieugieta... do czasu w koncu dalam mu ten numer noi zaczelismy sie spotykac. Codziennie przyjezdzal po mnie do pracy i jezdzilismy w rozne fajne miejsca, Ujal mnie tym, ze byl zupelnym przeciwienstwem mojego bylego, mily, kultularny i przystojny:tak::tak: Codziennie wymyslal cos innego, a to jezdzilismy na zjazdy motorowe, a to nad jeziorka, ogolnie najpiekniejszy okres w moim zyciu, rozmawialismy do rana, on bardzo chcial dzidziusia i po jakims czasie i ja doszlam do wniosku, ze bedzie cudownym tatusiem.... nie pomylilam sie :tak::tak: Pierwsza ciaze neistety poronilam, a druga, upragniona, choc nie do konca zaplanowana, bo mielismy odczekac troszke zakonczyla sie narodzinami owocka naszej milosci czyli naszego Oskarka:-D:-D:-D
no to tez mialas romantycznie:tak::tak::tak::tak:
Witam i ja:tak:Dopiero piąta ale moje dziecko po prawie nie przespanej nocy dospało sobie do wpółdo dziewiątej:tak:A teraz siedzę i nadrabiam te ponad 40 stron:szok:
nie trzeba bylo wczoraj siedzieć w krzaczorach:rofl2:, :-D:-D:-D:-D:-p

nie trzeba bylo wczoraj siedzieć w krzaczorach:rofl2:, :-D:-D:-D:-D:-p
Kochana wcale nie siedziałam w krzakach tylko najpierw wyłączyli prąd więc się wzięłam za sprzątanie. Potem pojechałam do mamusi po moje talerze no i wkońcu się z chrzestną spotkałam i wymieniłyśmy się meilami i teraz już będziemy regularnie gadac. A jak wróciliśmy to przywiozłam sobie brata i wpakował mi się przed kompa. Nawet jak z Tobą pisałam to z doskoku bo on siedział przed monitorem. Ot i wyspowiadałam się z wczorajszej nieobecności:tak:Acha zapomniałam że więcej grzechów nie pamiętam:-p

Kochana wcale nie siedziałam w krzakach tylko najpierw wyłączyli prąd więc się wzięłam za sprzątanie. Potem pojechałam do mamusi po moje talerze no i wkońcu się z chrzestną spotkałam i wymieniłyśmy się meilami i teraz już będziemy regularnie gadac. A jak wróciliśmy to przywiozłam sobie brata i wpakował mi się przed kompa. Nawet jak z Tobą pisałam to z doskoku bo on siedział przed monitorem. Ot i wyspowiadałam się z wczorajszej nieobecności:tak:Acha zapomniałam że więcej grzechów nie pamiętam:-p
no to masz moje rozgrzeszenie :-D:-D:-D:-D

Witamy i my spiochy pospolite maly dzis spal do 9.30 nawet huk za sciana go nie obudzil:szok:
goracccccccccc jak zwylke
dzis lenie sie bo moj Amo przyniesie obiadek do domku i nie musze gotowac :-D

a ja jak zwylkle kawka i bb

reklama
Ja jestem:tak::tak: U nas pogoda dzis w miare ladna nareszcie, wiec chyba pojde sie poopalac, No i jeszcze tylko niedziela, poniedzialek i Polskaaaaa:-D:-D:-D

oooo i ty nas opuscisz ja za niecala 2 tygodnie tez wyjezdzam i jak wiem moja siora ma slabego neta bo mieszka w gorach wiec pewnie na necie bede bardzo zadko:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry