mamusia2008
mamusia Karolinki
z nami ciebie lapie, no cos tywiecie co Cuks chyba bedzie turlac swoje dropsy i zawijac sie do lozeczkaaaa bo cosik mnie glodzik lapieeelepiej uspic gloda
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z nami ciebie lapie, no cos tywiecie co Cuks chyba bedzie turlac swoje dropsy i zawijac sie do lozeczkaaaa bo cosik mnie glodzik lapieeelepiej uspic gloda
![]()

o masz, juz tak nagle astalavista babyok spadam bo zaraz walne 1200 i po co mi to...
uciakam na masazyk
siemanizacja girls
sajonara mowie wszytskim nara
astalavista
papa![]()

odezwala sie ta z najmniejsza iloscia postow...![]()

2 870 postow
masz i ty wene 

ok spadam bo zaraz walne 1200 i po co mi to...
uciakam na masazyk
siemanizacja girls
sajonara mowie wszytskim nara
astalavista
papa![]()

jak sie siedzi tyle czasu w domu to i wena jestmamusiaaaaaa2 870 postow
masz i ty wene
i co porabiasz mamuska pyciol znikl ja spadam sama tak bedziesz bidulko siedziec:-(

Aaale sliczne, zazdroszcze Ci, a jak mezowy sie pieknie prezentowalzrobione zamowienie natalki i pyciolka

I fajnie ten pierwszy taniec w tym sercu z kwiatow

Nooo co prawda to prawdaTygrych jak Tygrych...ona mnie powala na łopatki jak nic....
ale rekordy pobiła mamusia.....
ja sie napatrzec kobietkpo na Ciebie nie moge....Jezusie jaka Ty masz piekna buzie...........
nie dziwie sie Twojemu ze wydzwaniam na skypie za TOBA....
masakra...TY to masz twarz![]()
Natalkaa a Wy ze swoim poznaliscie sie w UK? bo pisalas ze jestescie z drugiego konca Polski?jak zescie sie poznali?hahaha teraz padlo na Ciebie![]()
Noooo a wiec w skrocie: Zaraz po maturze wyjechalam z moim owczesnym facetem (z ztorym bylam juz 5 lat) do Anglii no i tu zaczelo sie miedzy namii psuc, wyprowadzilam sie od niego i pracowalam w polskim sklepie noooo i tam przyszedl raz moj Macius a ze bylam najpiekniejsza w calym Londynie zaczol przychodzic codziennie aby podziwiac moje wdziekino wlasnie, opowiadaj nam tu szybciutenko![]()

zagadywal, prosil o numer ale ja bylam nieugieta... do czasu w koncu dalam mu ten numer noi zaczelismy sie spotykac. Codziennie przyjezdzal po mnie do pracy i jezdzilismy w rozne fajne miejsca, Ujal mnie tym, ze byl zupelnym przeciwienstwem mojego bylego, mily, kultularny i przystojny
Codziennie wymyslal cos innego, a to jezdzilismy na zjazdy motorowe, a to nad jeziorka, ogolnie najpiekniejszy okres w moim zyciu, rozmawialismy do rana, on bardzo chcial dzidziusia i po jakims czasie i ja doszlam do wniosku, ze bedzie cudownym tatusiem.... nie pomylilam sie 
Pierwsza ciaze neistety poronilam, a druga, upragniona, choc nie do konca zaplanowana, bo mielismy odczekac troszke zakonczyla sie narodzinami owocka naszej milosci czyli naszego Oskarka