reklama

Grudniowe mamusie 2008

trzecia:szok::szok::szok::szok::szok:

wszystkiego najlepszego dla Mateuszka i Julci
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
100 latek kochane dzieciaczki

100 lat 100 lat:*****

Kochana wcale nie siedziałam w krzakach tylko najpierw wyłączyli prąd więc się wzięłam za sprzątanie. Potem pojechałam do mamusi po moje talerze no i wkońcu się z chrzestną spotkałam i wymieniłyśmy się meilami i teraz już będziemy regularnie gadac. A jak wróciliśmy to przywiozłam sobie brata i wpakował mi się przed kompa. Nawet jak z Tobą pisałam to z doskoku bo on siedział przed monitorem. Ot i wyspowiadałam się z wczorajszej nieobecności:tak:Acha zapomniałam że więcej grzechów nie pamiętam:-p

no...to masz przebaczone;-);-)

oooo i ty nas opuscisz ja za niecala 2 tygodnie tez wyjezdzam i jak wiem moja siora ma slabego neta bo mieszka w gorach wiec pewnie na necie bede bardzo zadko:zawstydzona/y:

no to bedziesz miala przymusowy odwyk jak nic:-D

reklama
oooo i ty nas opuscisz ja za niecala 2 tygodnie tez wyjezdzam i jak wiem moja siora ma slabego neta bo mieszka w gorach wiec pewnie na necie bede bardzo zadko:zawstydzona/y:
Aaale Ci zazdroszcze... Alpy.. A jaka oni maja tam pogode? Tez tak cieplo czy snieg?? Ja Was nie opuszcze bo juz mam neta w Pl, a bede miala wiecej czasu bo moja z malym sie nie rozstaje jak tam jestesmy:-D:-D

dzien dobry tak w ogole...nocka nie najgorsza..dzisiaj postep bo maly dopiero zarzadal mleko o 3.30...a nie o 2.00 jak dotychczas..:tak: co nie oznacza ze nie bylo wczesniejszych pobudek.poczym pobudka o 5.50 ale o 7.00 zasnal w naszym loziu i spalismy do 8.30...ppotem sniadanko z mezusiem a teraz juz sobie poszedl do pracy,maly wcial mleczko i zaraz lecimy sie kapac(czyt.mamusia:-D)

reklama
Aaale Ci zazdroszcze... Alpy.. A jaka oni maja tam pogode? Tez tak cieplo czy snieg?? Ja Was nie opuszcze bo juz mam neta w Pl, a bede miala wiecej czasu bo moja z malym sie nie rozstaje jak tam jestesmy:-D:-D

teraz maja upal okolo 30 stopni podobno sie snieg w alpach stopil :szok: no i zapowadaja sierpien cieply wiec zoabaczymy... juz wymyslili jak mnie odchodzuc :szok: na rowerze bedziemy smigac codziennie biedna ja :rofl2: no i wycieczki gorskie tez pewnie dadza mi w kosc...
musze znalesc MILKE krowe i zrobic sobie z nia fotke :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry