reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no trafiłaś Natalka na najlepsze:tak::-D

a Mamusia gdzie jest???pewnie ostatnie przygotowania i nie ma juz dla nas czasu:-(
no to Mamusia udanego urlopiku:tak: i odwiedzaj nas często:tak:
no mamusia ju jest, musialam zaltwic jeszcze parre spraw przedwyjazdem, no i mezul ponosil moje kwiatki do bloku obok do znajomego, bo on nam zawsze podlewa jak wyjezdzamy na dluzej, no i potem zrobilam im herbatke, a potem koniaczek i wlasnie dopiero sobie poszedl, a ja na bb, bo beciak mnie sciagnal:-D:-D:-D
pewnie przyjdzie sie pozegnac :-D bo jak nie to baty beda :-D:-D
no pewnie ze przyjde
Ooo udowodnij !!!! Poprosimy foty :)))))

Mi czaas jakos leci, fajnie jest odpoczelam od malego i mam chwile dla siebie, bo dzis nigdzie nie wychodze, mam dosc tych wszystkich ludzi, wole Was:-D:-D Ale wlasnie przyszedl moj brat i chce zebym mu pomagala rozwiazywac sprawy sercowe:baffled::baffled: Faceci.. :P
Oo ja wiedzialam kiedy przyjsc, zreszta to jasne, ze jak tylko jest CIOŁEk to sa zboczenstwa :))
matko, same zboczenstwa:szok::szok::szok:
zbereznice beda se pokazywac :-D:-D:-D
a landryna to dopiero wloska zbereznica:szok::szok::szok:
a jaka pani mądralińska się znalazła:-D

:-D:-D:-D

jezu Lamdryna co Ty oszalałaś zaraz nam forum zamkną
zamkna, jakies jestescie nie wyrzyte czy co:angry::angry::angry::-D

naskoczylas na mnie w krzakach to usunelam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:-D:-D:-Da b ja dzis za szeryfa w krzaczorach robie, heh

no mamusia ju jest, musialam zaltwic jeszcze parre spraw przedwyjazdem, no i mezul ponosil moje kwiatki do bloku obok do znajomego, bo on nam zawsze podlewa jak wyjezdzamy na dluzej, no i potem zrobilam im herbatke, a potem koniaczek i wlasnie dopiero sobie poszedl, a ja na bb, bo beciak mnie sciagnal:-D:-D:-D

no wkońcu bo juz miałam ci jakies upomnienie wysyłać:-D
prosze jak to sie rzadzą przed wyjazdem koniaczek....a jutro kto prowadzi:-D:-D

reklama
a tak poważnie to ja tak Mamusia do Ciebie zebys Ty tu z odsieczą i po kątach poustawiała...bo normalnie sama sobie tu nie radzę...no na Landryne jakoś wpłynęłam:tak::-D:-Dale reszta to wogóle słuchać się nie chce...a potem Renia przychodzi i biedna nie wie w która strone ma patrzeć, bo takie rzeczy się tu wyprawiają:-D:-D:szok::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry