L
landryneczka_1982
Gość
nic nie widzialyscie co nieeeeeeeeeee 

cicho szaaaaaaa

cicho szaaaaaaaObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

cicho szaaaaaaaIde spac, bo brat mnie wyganiaaaa( Dobranoc swintuszki

mój M powiedział że mam dobre skojarzenia hahaha
opowiedz nam o tym

nic nie widzialyscie co nieeeeeeeeeeecicho szaaaaaaa
naskoczylas na mnie w krzakach to usunelama to juz usunęłaś?heh

no mamusia ju jest, musialam zaltwic jeszcze parre spraw przedwyjazdem, no i mezul ponosil moje kwiatki do bloku obok do znajomego, bo on nam zawsze podlewa jak wyjezdzamy na dluzej, no i potem zrobilam im herbatke, a potem koniaczek i wlasnie dopiero sobie poszedl, a ja na bb, bo beciak mnie sciagnalno trafiłaś Natalka na najlepsze
a Mamusia gdzie jest???pewnie ostatnie przygotowania i nie ma juz dla nas czasu:-(
no to Mamusia udanego urlopikui odwiedzaj nas często
![]()

no pewnie ze przyjdepewnie przyjdzie sie pozegnacbo jak nie to baty beda
![]()
matko, same zboczenstwaOoo udowodnij !!!! Poprosimy foty))))
Mi czaas jakos leci, fajnie jest odpoczelam od malego i mam chwile dla siebie, bo dzis nigdzie nie wychodze, mam dosc tych wszystkich ludzi, wole WasAle wlasnie przyszedl moj brat i chce zebym mu pomagala rozwiazywac sprawy sercowe
Faceci..
![]()
Oo ja wiedzialam kiedy przyjsc, zreszta to jasne, ze jak tylko jest CIOŁEk to sa zboczenstwa)

a landryna to dopiero wloska zbereznicazbereznice beda se pokazywac![]()

zamkna, jakies jestescie nie wyrzyte czy coa jaka pani mądralińska się znalazła
jezu Lamdryna co Ty oszalałaś zaraz nam forum zamkną

naskoczylas na mnie w krzakach to usunelam![]()

a b ja dzis za szeryfa w krzaczorach robie, hehno mamusia ju jest, musialam zaltwic jeszcze parre spraw przedwyjazdem, no i mezul ponosil moje kwiatki do bloku obok do znajomego, bo on nam zawsze podlewa jak wyjezdzamy na dluzej, no i potem zrobilam im herbatke, a potem koniaczek i wlasnie dopiero sobie poszedl, a ja na bb, bo beciak mnie sciagnal![]()

ale reszta to wogóle słuchać się nie chce...a potem Renia przychodzi i biedna nie wie w która strone ma patrzeć, bo takie rzeczy się tu wyprawiają