reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej kobitki

weszłam Was ponadrabiać a tu czytam jakies dziwne klimaty panują:szok:

:-D:-D:-D:-D normalkaaaaaa juz ja sie zdarzylam przywyczaic:-D:-D:-D

wiecie co zaczynam sie powaznie zastanawiac co z K.A.J.A napisalam jej wczoraj smsa i nic cisza nic nie odpisala nawet sygnalka nie puscila na gg nie wchodzi i wogole nie wiem co jest grane:-(

reklama
Jak najbardziej, my to się z edee obijamy w ciagu tygodnia ;-) Powiedz tylko kiedy Wam pasujem, a my tu coś z Edytką wymyślimy fajnego.

ja pewnie do Was zadzwonię :tak: bo laptopa jednak raczej nie weźmiemy, pomimo że jest tam darmowy dostęp do neta... ale już to widzę, ja pół dnia na bb, mężowy zechce "chwilkę" pograć, o nie nie, to ja moge mieć w domu. Tylko dvd by się przydało, żeby jakieś filmiki sobie wieczorkami oglądać, bo z Bartkiem to nie będziemy do późna imprezować przecież.

Ooo udowodnij !!!! Poprosimy foty :)))))

Mi czaas jakos leci, fajnie jest odpoczelam od malego i mam chwile dla siebie, bo dzis nigdzie nie wychodze, mam dosc tych wszystkich ludzi, wole Was:-D:-D Ale wlasnie przyszedl moj brat i chce zebym mu pomagala rozwiazywac sprawy sercowe:baffled::baffled: Faceci.. :P
Oo ja wiedzialam kiedy przyjsc, zreszta to jasne, ze jak tylko jest CIOŁEk to sa zboczenstwa :))

wypraszam sobie i ciolka i zboczenstwa:wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry