reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jasne, jestem za,:-):-):tak: jak tylko pojawi się Pati na bb to dogadamy jeszcze wszystkie szczegóły ;-) gdzie i kiedy się spotkamy ;-)

Mówisz i masz: oto jestem :-D:-)

Edee, a co do ewentualnego spotkanka w sierpniu, to srodek tygodnia też wchodzi w grę u Ciebie i Pytii?:confused:

Jak najbardziej, my to się z edee obijamy w ciagu tygodnia ;-) Powiedz tylko kiedy Wam pasujem, a my tu coś z Edytką wymyślimy fajnego.

reklama
Wracam do żywych :-D

Dziewczyny Michała już skończyły wakacjowanie u nas. Ja wróciłam z wakacji u mamci, mężowy z Egiptu i jestem już z Wami.

Nie dam rady nadrobić więc nawet nie próbuję.

Dziś byliśmy na szczepionce na zółtaczkę.I mamy teraz trochę spokoju :-)

Powrocilam i ja :-D:-D wcielo mnie od poludnia :-D:-D wiecie co moje chlopy juz spia:szok: najpierw padl Aleks a pozniej Amo:szok: oni to z kurami ida sypiac:-D to ja buszuje w necie :-D:-D

beciakkkkkkk :cool2:jak cos ja dzis bede na bb :cool2::cool2::cool2:a swoja droga to mieszkanie ma 90 metrow wiec nie sadze zeby bylo az tak drogie...

Pyciolllllllll to twoje podsumowanie GENIALNE usmialam sie jak glupi do sera:-D:-D

pytia dlaczego masz dola :confused:

jestem Landryneczka, właśnie Wiktora uśpiłam i może jakies Redsika sobie zapodam:tak:mam malinowego, tylko kurcze wisi nade mną zmora....prasowanie...niestety..troche się nie chce, ale chyba musze zrobic w międzyczasie, bo w ciągu dnia to zero szans, a stera sie zbiera.

A tak na marginesie, to rzeczywiście te Twoje chłopaki szybko spać chodzą...a Twój nie czeka na jakies przytulanki tylko tak spać od razu...eee tam, pożytku z iego nie masz żadnego:-D:-D:-D

jestem Landryneczka, właśnie Wiktora uśpiłam i może jakies Redsika sobie zapodam:tak:mam malinowego, tylko kurcze wisi nade mną zmora....prasowanie...niestety..troche się nie chce, ale chyba musze zrobic w międzyczasie, bo w ciągu dnia to zero szans, a stera sie zbiera.

A tak na marginesie, to rzeczywiście te Twoje chłopaki szybko spać chodzą...a Twój nie czeka na jakies przytulanki tylko tak spać od razu...eee tam, pożytku z iego nie masz żadnego:-D:-D:-D

dzisiaj to se moze czekac i czekac:wściekła/y: nawet mu kanapek do pracy i kawy nie zrobie :-D podkurzyl mnie to zaplaci za to glodem...
a ja dzis z nerwow wzielam sie za prasowanie i wszytko poprasowalam w niecale 30 min takiego powera dostalam

reklama
ide zrobic te kanapki Amo do pracy nie bede takim chamidlem :-D
zaraz powroce :zawstydzona/y:

a w miedzyczasie powylazic z krzaczorowwwwwww :angry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry