pyciolek87
Mama Alexa:*
widzialam go, ale on nie ma pozycji lezacej
hmmm i zapomnij o zakupach

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widzialam go, ale on nie ma pozycji lezacej

To nie musisz sie stawiac i podpisywac czy mozesz wPl? A z tym szlabane Tajgera calkiem mozlwieide do socjala mowie ze wracam do polski i ze chce moj zasilek przeniesc wlasnie tam...oni przesylaja wszyztksie papiery a potem kasa wplywa mi na polskie konto...tyle ze jak tutaj np zasilek dostane na 7 miechow tak w polsce tylko na 3
wiem ze zasilek dostalam ale nie wiem jeszcze kiedy mam odbior 1 platnosci i podpis...czekam na list...
moze ma szlaban na bb?![]()

Fajnie sie sklada, ale ciekawe czy stabilny, na mojego grubaska
4,2 to super! Jak tak dalej pojdzie to ani sie obejrzysz a wrocisz do poprzedniej wagi. A jesli chudniesz wolniej, to lepiej, bo nie ma efektu jojo, im szybciej chudniesz, tym szybciej wracasz pozniej do poprzedniej wagimamy toyote, nie kombi, ale jakos sie zmiescimy, nie to mezul powiedzial ze mnie zostawi
teraz juz wolniej spada, bo woda szybko leciala a tluszcz wolniej topnieje, wiec 4,2 kg jak na razie
100 procent ma szlaban![]()
A takie chudniecie jak Twoje mysle, ze w sam raz
Az dziwne, ze dozyl tego swojego siódmego misiaca z taka matka
I kazde zdanie zaczyna sie "Natalia, ja nie chce sie wtracac, bo to Twoje dziecko, ale......"

To nie musisz sie stawiac i podpisywac czy mozesz wPl? A z tym szlabane Tajgera calkiem mozlwie
Fajnie sie sklada, ale ciekawe czy stabilny, na mojego grubaska![]()
4,2 to super! Jak tak dalej pojdzie to ani sie obejrzysz a wrocisz do poprzedniej wagi. A jesli chudniesz wolniej, to lepiej, bo nie ma efektu jojo, im szybciej chudniesz, tym szybciej wracasz pozniej do poprzedniej wagiA takie chudniecie jak Twoje mysle, ze w sam raz
A wogole, to wspolczuje dziewczyunom, ktore mieszkaja ze swoimi rodzicami, lub tesciami, jestem dopiero trzeci dzien, a wlasna mama, pomimo, ze bardzo ja kocha wyprowadza mnie z roznowagi, wsyztsko przy malym chce robic po swojemu, a ja robie wszystko zleAz dziwne, ze dozyl tego swojego siódmego misiaca z taka matka
I kazde zdanie zaczyna sie "Natalia, ja nie chce sie wtracac, bo to Twoje dziecko, ale......"
![]()
kochana, ale to jest normalne ze mamusie sie wtracaja,ja sie tylko zastanawiam czy ja bede sie wtracac?To nie musisz sie stawiac i podpisywac czy mozesz wPl? A z tym szlabane Tajgera calkiem mozlwie
Fajnie sie sklada, ale ciekawe czy stabilny, na mojego grubaska![]()
4,2 to super! Jak tak dalej pojdzie to ani sie obejrzysz a wrocisz do poprzedniej wagi. A jesli chudniesz wolniej, to lepiej, bo nie ma efektu jojo, im szybciej chudniesz, tym szybciej wracasz pozniej do poprzedniej wagiA takie chudniecie jak Twoje mysle, ze w sam raz
A wogole, to wspolczuje dziewczyunom, ktore mieszkaja ze swoimi rodzicami, lub tesciami, jestem dopiero trzeci dzien, a wlasna mama, pomimo, ze bardzo ja kocha wyprowadza mnie z roznowagi, wsyztsko przy malym chce robic po swojemu, a ja robie wszystko zleAz dziwne, ze dozyl tego swojego siódmego misiaca z taka matka
![]()

Więc odnośnie jego oświadczam że się nie daję bo jestem twarda

Oj kochana życie z teściami jest jeszcze gorsze niż z rodzicami. Zwłaszcza jak żyje tylko teśc. Mój niedawno tak mnie wpienił że jeszcze do tej pory mi się ręce trzęsą za zdenerwowaniaA wogole, to wspolczuje dziewczyunom, ktore mieszkaja ze swoimi rodzicami, lub tesciami, jestem dopiero trzeci dzien, a wlasna mama, pomimo, ze bardzo ja kocha wyprowadza mnie z roznowagi, wsyztsko przy malym chce robic po swojemu, a ja robie wszystko zleAz dziwne, ze dozyl tego swojego siódmego misiaca z taka matka
![]()

No moja na początku przy Martynie się strasznie wtrącała ale ją sobie wychowałam i zaczęła odpuszczac. Teraz mam już spokój a doradza tylko jak ją o to poproszękochana, ale to jest normalne ze mamusie sie wtracaja,

No moja na początku przy Martynie się strasznie wtrącała ale ją sobie wychowałam i zaczęła odpuszczac. Teraz mam już spokój a doradza tylko jak ją o to poproszę![]()

:-d:-d:-d:-dnie dosc ze mamusie wyszkolila to jeszcze za natalke sie bierze..rygorystyczna baba:-d:-d
a na mamusie tak zarzeka:-d:-d
Coś ty ja na żadną mamusię nie narzekamnie dosc ze mamusie wyszkolila to jeszcze za Natalke sie bierze..rygorystyczna baba
a na mamusie tak narzeka![]()
A co do tej naszej forumowej to tylko kojarzę i sklejam fakty;-)

normalnie po trupach