reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ide do socjala mowie ze wracam do polski i ze chce moj zasilek przeniesc wlasnie tam...oni przesylaja wszyztksie papiery a potem kasa wplywa mi na polskie konto...tyle ze jak tutaj np zasilek dostane na 7 miechow tak w polsce tylko na 3:tak:
wiem ze zasilek dostalam ale nie wiem jeszcze kiedy mam odbior 1 platnosci i podpis...czekam na list...

moze ma szlaban na bb?:confused::confused::dry:
To nie musisz sie stawiac i podpisywac czy mozesz wPl? A z tym szlabane Tajgera calkiem mozlwie:tak::tak::-D

Fajnie sie sklada, ale ciekawe czy stabilny, na mojego grubaska :P
mamy toyote, nie kombi, ale jakos sie zmiescimy, nie to mezul powiedzial ze mnie zostawi:-D:-D:-D:-D
teraz juz wolniej spada, bo woda szybko leciala a tluszcz wolniej topnieje, wiec 4,2 kg jak na razie:tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D

100 procent ma szlaban:tak::tak::tak::tak:
4,2 to super! Jak tak dalej pojdzie to ani sie obejrzysz a wrocisz do poprzedniej wagi. A jesli chudniesz wolniej, to lepiej, bo nie ma efektu jojo, im szybciej chudniesz, tym szybciej wracasz pozniej do poprzedniej wagi:baffled:A takie chudniecie jak Twoje mysle, ze w sam raz

A wogole, to wspolczuje dziewczyunom, ktore mieszkaja ze swoimi rodzicami, lub tesciami, jestem dopiero trzeci dzien, a wlasna mama, pomimo, ze bardzo ja kocha wyprowadza mnie z roznowagi, wsyztsko przy malym chce robic po swojemu, a ja robie wszystko zle:baffled::baffled: Az dziwne, ze dozyl tego swojego siódmego misiaca z taka matka:baffled: I kazde zdanie zaczyna sie "Natalia, ja nie chce sie wtracac, bo to Twoje dziecko, ale......":baffled::baffled:

To nie musisz sie stawiac i podpisywac czy mozesz wPl? A z tym szlabane Tajgera calkiem mozlwie:tak::tak::-D

4,2 to super! Jak tak dalej pojdzie to ani sie obejrzysz a wrocisz do poprzedniej wagi. A jesli chudniesz wolniej, to lepiej, bo nie ma efektu jojo, im szybciej chudniesz, tym szybciej wracasz pozniej do poprzedniej wagi:baffled:A takie chudniecie jak Twoje mysle, ze w sam raz

A wogole, to wspolczuje dziewczyunom, ktore mieszkaja ze swoimi rodzicami, lub tesciami, jestem dopiero trzeci dzien, a wlasna mama, pomimo, ze bardzo ja kocha wyprowadza mnie z roznowagi, wsyztsko przy malym chce robic po swojemu, a ja robie wszystko zle:baffled::baffled: Az dziwne, ze dozyl tego swojego siódmego misiaca z taka matka:baffled: I kazde zdanie zaczyna sie "Natalia, ja nie chce sie wtracac, bo to Twoje dziecko, ale......":baffled::baffled:

nie kochanie nie musze sie podpisywac...skoro robie transfer zasilku do Polski...to ten zasilek jest przznawany tylko na 3 miesiace i jest wyplacany bezposrednio na konto bankowe...

kochana, ale to jest normalne ze mamusie sie wtracaja,ja sie tylko zastanawiam czy ja bede sie wtracac?:baffled::baffled::baffled:

a jak twoj mezowy, przyjedzie do was//????????

Pyciolku super straszczenie:tak:Więc odnośnie jego oświadczam że się nie daję bo jestem twarda:-D:-D:-D

Oj kochana życie z teściami jest jeszcze gorsze niż z rodzicami. Zwłaszcza jak żyje tylko teśc. Mój niedawno tak mnie wpienił że jeszcze do tej pory mi się ręce trzęsą za zdenerwowania:wściekła/y::angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry