Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
4 torby, duza kosmetyczka
jutro o 5-6 rano

O matki o jeszcze lóżeczko?? To jaki Wy macie samochod?? Ja na lotnisko nie moglam sie zabrac z 3 torbami i wozkiem

Oooo Matko to z Tajgerem ladna wiocha, no ale tak to jest czlowiek sie czegos dorobi i od razu zapomina o starcyh, biednych kolezankach, my juz jestesmy nizsze sferymamuska juz spakowana...yszlo jej na dzien dzisiejszy toreb 4
ale jeszcze w 5 wpakuje jedzonko Karolinki a do 6 kosmetyki
maz sie z nia ma co nie
TYGRYS znikl , nikt nie wiem co sie z nia stalo...od ostatniego porwania z wanny przez jej meza juz sie nie pokazuje...pozatym wiesz...TYGRYS ma nowe mieszkanie i juz nie chce z nami pisac...ona jest swiatowai ma nas gdzies....
Kokusie walczy ze swoja corka bo probuje ja owinac sobie wokolo paluszka....ale Kokusia dzielna kobietka i karze jej sie bawic i juz
Kana sie nie pokazuje bo jej malutka ma goraczke i najprawdopodobniej to 3dniowka
LANDRYNY synek jak zwykle spi i rowniez przeszedl 3dniowe i teraz wyglada jak biedrona...;-)
Rano odbyl sie spor na watku opiekunczym;-) na temat danonow i misiowych jogurtow...zadyma opanowana,wszytscy zyja , nikt sie nie pobil
OLCIA,EDEE I PYTIA probuja umowic sie w Ustroniu ...
Asiulkaa wieczorkiem wklei nam zdjatka z wesela...wpradwzie nie te od fotografa ale wyszarpane od znajomych:-)
Diety kaszanianej ciag dalszy...
a BECIAK wozi sie nowa fura w sportowej wersji,lasnuje sie jak tylko sie da i nam reszcie tylko na gulu robi...![]()

Kokusia sie nie da, bo juz doswiadczona wie jak postepowac z maloletnimi dziewuszkami

Dla Mariczki juz zyczylam zdrowka i kciuki nadal zacisniete

To na opieke trzeba szeryfa wezwac, niech zrobi porzadek, co z nim??

Milego spotkania dla Ustronianek, ze mna wciaz nikt nie chce sie spotkac:-(
Asiulka czekamy na foteczki

UIle juz w dol na kaszance mamusiu ??
Noo to Beciak teraz sie lansuje, juz widze jak jezdzi nowa furka zimny lokiec, sucha pacha

A zaglada tu czasem, czy tez juz zapomniala o zwyklej klasie sredniej???A Pyciol co u Ciebie, bo tylko tego nie napisalas????????????? Dalej jestes taka zboczona, czy juz M zaspokoil Twa żądze??