reklama

Grudniowe mamusie 2008

Edee, tylko wiesz, w tym roku tylko na 8 dni jedziemy :-( ale ja uważam że dobre i to :tak: no tak czy tak 23 będziemy już w Ustroniu i mamy zamiar wybrać się któregoś dnia do Czech więc możemy i w Cieszynie się spotkać, choć na 2-3 godzinki :blink:

Jasne, jestem za,:-):-):tak: jak tylko pojawi się Pati na bb to dogadamy jeszcze wszystkie szczegóły ;-) gdzie i kiedy się spotkamy ;-)

reklama
No i mój dzieć się obudził i oczywiście woła mamusię:angry:
Dziewczyny czy Wasze dzieci są tak grzeczne, że siedzicie tutaj, a dzieciaki się same bawią? Bo mój zajmie się sobą przez maks 5 minut:-(
moja albo na podlodze sama sobie lezy, albo siedzi i sie bawi, albo stoi w stojaku, bo jakby mnie wolala non stop to w domu bylo by brudno, zero jedzenia i tp

Dziewczyny czy Wasze dzieci są tak grzeczne, że siedzicie tutaj, a dzieciaki się same bawią? Bo mój zajmie się sobą przez maks 5 minut:-(

u nas też jest tak często, czasami zdarzy się że pobawi się sam dłużej ale naprawdę rzadko, a teraz siedzę tutaj bo śpi ;-);-);-)

Jasne, jestem za,:-):-):tak: jak tylko pojawi się Pati na bb to dogadamy jeszcze wszystkie szczegóły ;-) gdzie i kiedy się spotkamy ;-)

ok :tak:

Ja np. podziwiam mamusię :tak::tak: kiedy Ona miała tyle czasu, żeby nastukać aż 3 tysiaki postów, i to dopiero od marca :szok::szok::szok:, ona chyba musi mieć wielkiego aniołka w domu, co nie zwraca uwagi na mamusię i grzecznie bawi się sam (cały dzień ;-):-p:-D:-D) być może :-D:-D:-D

moj tez jest absorbujacy...ale jakos dajemy rade...staram sie wymyslac mu co rusz to nowe zabawy..i robie tak ze chodzimy na spacerek w momencie jak nie jest spiacy...a spi w domku...tym sposobem mam czas dla siebie,na zrobienie obiadu i podtswowe porzadki:tak:i staram sie nie pozwalac mu na to zeby mnie owinal wokolo paluszka...bo on jest tylko ze mna calymi dniami...potem jak wrocimy do PL to bylby cycuch mamusi...a my mamy tyle rzeczy do zrobienia i zrealizowania ze z Alexem pewne rzeczy bylyby niemozliwe...dlatego babcie gora!!!! hehhe

ja z Prudnika znam jedynie Krystiana Widere czy jakos tak:-D:-D

nie wazne wklej plissss:-)
Ja znam Karola Widerę, więc to chyba inna osoba:tak: Wkleję coś Pyciolku wieczorkiem, bo teraz dziecię nie daje mi żyć i muszę uciekać:angry:

moja albo na podlodze sama sobie lezy, albo siedzi i sie bawi, albo stoi w stojaku, bo jakby mnie wolala non stop to w domu bylo by brudno, zero jedzenia i tp
Ojjj mamusiu zazdroszczę naprawdę:tak:

Ja np. podziwiam mamusię :tak::tak: kiedy Ona miała tyle czasu, żeby nastukać aż 3 tysiaki postów, i to dopiero od marca :szok::szok::szok:, ona chyba musi mieć wielkiego aniołka w domu, co nie zwraca uwagi na mamusię i grzecznie bawi się sam (cały dzień ;-):-p:-D:-D) być może :-D:-D:-D
no bo jestem prawdziwy nalogowiec;-);-);-);-)wiec z bb raczej mnie nie wyrzuca, moze jakas nagrode dadza
no a pare postow wyzej pisalam dlaczego tak czesto siedze na bb:tak::tak::tak:
fakt, mam grzeczne dziecko, jak miala miesiac to nie byla grzeczna ciagle chciala na raczki, nie chciala byc w lozeczku wyla, plakala, ale ja zachowalam zimna krew i nie bralam ja,ciezko mi bylo patrzec jak ona placze, ale pytalam mame i mama mowila ze ja i moi bracia robilismy to samo,ale taka zimna krew poskutkowala, wiec dzieki mojej mamie mam teraz grzeczne dziecko, bo wiedzialam ze jesli pozwole to bede musiala zawsze nosic, brac lulac, wiec mysle ze dlatego mam teraz spokoj, najgorzej bylo zmezem, bo on jak uslyszal ze ona placze to juz lecial ja mowie nie, aon ano jak dziecko placze, jeszce od niego dostalam lanie po dupie:-D:-D:-Dale teraz mi z ato dziekuje:tak::tak::tak::tak:
bo moja synowa jest bardzo grzeczniutka, ładnie się bawi, sama się karmi, przewija i usypia, a Mamusia stuka posty i je kaszę :-D
no tak wszytsko robi sama:tak::tak::tak::tak:
Chcesz się zamienić dzieciami, na jakiś czas, co:confused: :sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry