reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
beciaczku napisz gdzie wybywam, bo musze isc zoaczyc czy faktycznie nic sie nie miesci:angry::angry::angry::angry:

aaa....oki...no więc Mamusia jedzie na miesiąc do swojej rodzinki....a jej suwaczek wylicza dni do urlopu, więc nikt nie powinien być zaskoczony:tak::-Dja tam widziałam....jak było koło 2tygodni...a potem tak czas poleciał ja patrzę a tu juz tylko 2 dni:szok::-Dale net będzie miała, więc będzie nas odwiedzać...no ja mam taką nadzieje...i może nawet nad morze skoczą:-D:tak:ale Mamusia chybanie jest pewna...

aaa....oki...no więc Mamusia jedzie na miesiąc do swojej rodzinki....a jej suwaczek wylicza dni do urlopu, więc nikt nie powinien być zaskoczony:tak::-Dja tam widziałam....jak było koło 2tygodni...a potem tak czas poleciał ja patrzę a tu juz tylko 2 dni:szok::-Dale net będzie miała, więc będzie nas odwiedzać...no ja mam taką nadzieje...i może nawet nad morze skoczą:-D:tak:ale Mamusia chybanie jest pewna...

:-D:-D:-D dziekuje za informacje :-D:-D:-D caly miesiac u rodzinki dobrze jej :-D

Dzięki landryneczko. Teraz tylko prosiłabym o instrukcje jak wkleić obrazek na forum. Domyślam się, że robi się to podobnie jak suwaczek, tylko żebym ja pamiętała jak się to robiło:no: Coś namieszałam niestety z tym wklejaniem, więc proszę Was kochane o pomoc:tak:

Dzięki landryneczko. Teraz tylko prosiłabym o instrukcje jak wkleić obrazek na forum. Domyślam się, że robi się to podobnie jak suwaczek, tylko żebym ja pamiętała jak się to robiło:no: Coś namieszałam niestety z tym wklejaniem, więc proszę Was kochane o pomoc:tak:

dokładnie tak samo musisz wejść w ustawienia i edycje sygnatury i wklejasz link a potem wyślij i zapisz i taaaaraaa:tak::-D

reklama
ja pod wpływem?A Asiulka...ona to dopiero posty podwaja:tak::-D:-D:-Dpiękna ta perełka aż zazdrościmy

ładnie to tak się ukrywać Bliźniaczku...
No kurcze beciaczku chyba mi mężowy nachuchał, bo byliśmy opijać dziś ząbka, ale ja standardowo za kierowcę robiłam:tak: Nie wiem co namieszałam, że post mi się ponowił, ale już sprawę załatwiłam;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry