L
landryneczka_1982
Gość
Gratuluję ząbka i pozwolenia na budowę oczywiscie też
co tak cichutko w krrzaczkach siedzisz ???
gdzie bylas jak cie nie bylooo

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję ząbka i pozwolenia na budowę oczywiscie też

beciaczku napisz gdzie wybywam, bo musze isc zoaczyc czy faktycznie nic sie nie miesci![]()

ja tam widziałam....jak było koło 2tygodni...a potem tak czas poleciał ja patrzę a tu juz tylko 2 dni
ale net będzie miała, więc będzie nas odwiedzać...no ja mam taką nadzieje...i może nawet nad morze skoczą
ale Mamusia chybanie jest pewna...

aaa....oki...no więc Mamusia jedzie na miesiąc do swojej rodzinki....a jej suwaczek wylicza dni do urlopu, więc nikt nie powinien być zaskoczonyja tam widziałam....jak było koło 2tygodni...a potem tak czas poleciał ja patrzę a tu juz tylko 2 dni
ale net będzie miała, więc będzie nas odwiedzać...no ja mam taką nadzieje...i może nawet nad morze skoczą
ale Mamusia chybanie jest pewna...

dziekuje za informacje 

caly miesiac u rodzinki dobrze jej 
a bedzie w stanie udzielic mi informacjo bo ona pod wplywem![]()

piękna ta perełka aż zazdrościmyGratuluję ząbka i pozwolenia na budowę oczywiscie też
Dzięki landryneczko. Teraz tylko prosiłabym o instrukcje jak wkleić obrazek na forum. Domyślam się, że robi się to podobnie jak suwaczek, tylko żebym ja pamiętała jak się to robiłoCoś namieszałam niestety z tym wklejaniem, więc proszę Was kochane o pomoc
![]()

Nadrabiam co żeście powypisywały, no i jak zwykle same ciekawe tematyco tak cichutko w krrzaczkach siedzisz ???
gdzie bylas jak cie nie bylooo![]()
, no i jak już nadrobiłam to pora spać, bo rano pobudka i tzreba sie wziąc za sprzątanko od ranaNo kurcze beciaczku chyba mi mężowy nachuchał, bo byliśmy opijać dziś ząbka, ale ja standardowo za kierowcę robiłamja pod wpływem?A Asiulka...ona to dopiero posty podwajapiękna ta perełka aż zazdrościmy
ładnie to tak się ukrywać Bliźniaczku...
Nie wiem co namieszałam, że post mi się ponowił, ale już sprawę załatwiłam;-)