mamusia2008
mamusia Karolinki
przeciez nalog tak szybko nie mozna zostawicmamusiaaaaaa jest napewno ona nas tak nie zoastawia na pasttwe losu jak niektore panienki![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przeciez nalog tak szybko nie mozna zostawicmamusiaaaaaa jest napewno ona nas tak nie zoastawia na pasttwe losu jak niektore panienki![]()

pewnie o mnie pisalaaanaskrobalam sobie dzis
![]()

przeciez nalog tak szybko nie mozna zostawic![]()
a wogol to pytalas o pozwolenie nas czy mozesz jechac... ja osobiscie sie nie zgadzam bo bez Ciebie to juz nie to samooo :-

Ojej!!!!Aluś ma jutro 7 miesięcy!!!!no to ja pierwsza będę
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM....A KTO???ALESSANDRO
Mamusia śpiewaj ze mną....Reds zaczął działać

a ta juz spiewa 
beciaczku napisz gdzie wybywam, bo musze isc zoaczyc czy faktycznie nic sie nie miescia wogole to gdzie ty wybywasz?? bo niedoczytalam no i bedziesz miala tam netaa wogol to pytalas o pozwolenie nas czy mozesz jechac... ja osobiscie sie nie zgadzam bo bez Ciebie to juz nie to samooo :-
-
-( i wogole kiedy wrociszzzzzz
ale pytan![]()

hahaha jeszcze pol godzinkiiiiiiiia ta juz spiewa
![]()

beciaczku napisz gdzie wybywam, bo musze isc zoaczyc czy faktycznie nic sie nie miesci![]()

Gratuluję ząbka i pozwolenia na budowę oczywiscie teżA i dziewczynki z dobrych wiadomości oprócz tego pozwolenia na budowę to informacja, że dołączamy do zębatych :-):-):-):-):-)
W końcu mamy pierwszego ząbka, długo wyczekiwanego i upragnionego;-)
I mam takie pytanko do Was. Skąd wytrzasnęłyście te obrazki z ząbkami? Bo też chciałabym sobie taki wkleić, a jakaś niekumata jestem.