mamusia2008
mamusia Karolinki
przeciez nalog tak szybko nie mozna zostawicmamusiaaaaaa jest napewno ona nas tak nie zoastawia na pasttwe losu jak niektore panienki![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przeciez nalog tak szybko nie mozna zostawicmamusiaaaaaa jest napewno ona nas tak nie zoastawia na pasttwe losu jak niektore panienki![]()

pewnie o mnie pisalaaanaskrobalam sobie dzis
![]()

przeciez nalog tak szybko nie mozna zostawic![]()
a wogol to pytalas o pozwolenie nas czy mozesz jechac... ja osobiscie sie nie zgadzam bo bez Ciebie to juz nie to samooo :-

Ojej!!!!Aluś ma jutro 7 miesięcy!!!!no to ja pierwsza będę
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM....A KTO???ALESSANDRO
Mamusia śpiewaj ze mną....Reds zaczął działać

a ta juz spiewa 
beciaczku napisz gdzie wybywam, bo musze isc zoaczyc czy faktycznie nic sie nie miescia wogole to gdzie ty wybywasz?? bo niedoczytalam no i bedziesz miala tam netaa wogol to pytalas o pozwolenie nas czy mozesz jechac... ja osobiscie sie nie zgadzam bo bez Ciebie to juz nie to samooo :-
-
-( i wogole kiedy wrociszzzzzz
ale pytan![]()

hahaha jeszcze pol godzinkiiiiiiiia ta juz spiewa
![]()

beciaczku napisz gdzie wybywam, bo musze isc zoaczyc czy faktycznie nic sie nie miesci![]()

Gratuluję ząbka i pozwolenia na budowę oczywiscie teżA i dziewczynki z dobrych wiadomości oprócz tego pozwolenia na budowę to informacja, że dołączamy do zębatych :-):-):-):-):-)
W końcu mamy pierwszego ząbka, długo wyczekiwanego i upragnionego;-)
I mam takie pytanko do Was. Skąd wytrzasnęłyście te obrazki z ząbkami? Bo też chciałabym sobie taki wkleić, a jakaś niekumata jestem.