L
landryneczka_1982
Gość
żywy
wiedzialammmmmmmmmm![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
żywy
wiedzialammmmmmmmmm![]()
no sooo tylko zapytalam bo ten kabanos mi ni bardzo pasuje do menu![]()

nie ma jej poszla seeeenapisala mi na gg " ja spadam buziaki zboku" ciekawe z ktorego boku
![]()

a znami to sie nie pożegnała...o to Mamusia jej reprymende jutro zrobimy co????tak nas olała....

Pyciolku wybacz, ale zdjęcia są tak kiepskiej jakości, że nie ma sensu ich wklejać. Podzwonię jutro po znajomych i rodzince, może oni coś będą mieli, bo na naszą profesjonalną sesję będziemy czekać pewnie z pół roku.
Wiesz kokusiu ja też tak próbowałam robić. Zostawiałam małego samego na kocyku lub łóżeczku i mówię sam się musisz nauczyć bawić, ale Filip chwilkę się pobawi, a później zaczyna krzyczeć, coraz głośniej i głośniej, a ja sobie mówie spokojnie w końcu się uspokoi albo zaśnie ze zmęczenia. I tak się potrafi drzeć, aż zanosić się zaczyna i co ja mam zrobić, muszę go w końcu wziąć na ręce
Ja też sobie współczuję, bo mieszkam z teściami, a dokładnie z teściową, bo teść w Niemczech pracuje. A moja teściowa to ciężki charakterNiestety wtrącanie się w wychowywanie dzieci to sprawa nieunikniona i rodzice robią to z chęci pomocy, ale nie zdają sobie sprawy jak bardzo jest to wkurzające. Oczywiście nie mamy zamiar mieszkać z nimi do końca życia, chyba bym oszalała
Zaczyna budować domek, właśnie dzis dostaliśmy pozwolenie na budowę i ruszamy
Co się dzieje Patrysiu nasza kochana? Mam nadzieję, że to tylko taki przejściowe załamie formy i za parę dni wszystko wróci do normy
A i dziewczynki z dobrych wiadomości oprócz tego pozwolenia na budowę to informacja, że dołączamy do zębatych :-):-):-):-):-)
W końcu mamy pierwszego ząbka, długo wyczekiwanego i upragnionego;-)
I mam takie pytanko do Was. Skąd wytrzasnęłyście te obrazki z ząbkami? Bo też chciałabym sobie taki wkleić, a jakaś niekumata jestem.
Ale się napisałam. Zmykam spać.
Dobranoc Kochane
oj wybrzydzasz mnie tam pasuje...tylko ciut dziwnawy bo z kminkiem
kminku tez nie lubie zawsze jak chleb z kminkiem to siedze i wydlubuje![]()
a miod masznie lubie nieslodkiej nie badz taka a nie to se landrynkami poslodze
![]()

W końcu mamy pierwszego ząbka, długo wyczekiwanego i upragnionego;-)
I mam takie pytanko do Was. Skąd wytrzasnęłyście te obrazki z ząbkami? Bo też chciałabym sobie taki wkleić, a jakaś niekumata jestem.
Ale się napisałam. Zmykam spać.
Dobranoc Kochane
jestem, tylko nie nadarzam za wami zbereznice jedneno teraz to i Mamusia nas zostawiła:-(

no teraz to i Mamusia nas zostawiła:-(

jestem, tylko nie nadarzam za wami zbereznice jedne![]()

ja???a co ty ode mnie chcesz, ja przecież grzeczna dziewczynka jestem...kurcze ja tu wszystkich strofuje a Mamusia na mnie że ja tez zbereźnikuje...normalnie foch jak nic![]()
naskrobalam sobie dzis