reklama

Grudniowe mamusie 2008

łooo matko, ja przeżyłam, ale moje nogi...:szok::szok: wyglądają tragicznie,

idę wiec schować jej pod kołderkę zanim jeszcze Amo wróci co by się nie przestraszył:-Dmam nadzieję, że do jutra wyzdrowieją:tak:
dobranoc

reklama
dzień dobry....mały jednak sie wczoraj wieczorem nie obudził....za to zrobił nam pobudke o 3 nad ranem :baffled:ucha hany jakby cos palil :-p i tak do 5....przysnął na troche i po 6 znowu wstał i tak hasamy..padam normalnie

kochane a pamiętacie BlackWizard? ona miała termin na grudzień ale uciekla nam do styczniówek :-pprzez przypadek buszując po BB zobaczyłam jej profil i suwaczek 18TC ;-)

Hej
Wstalismy, pospalismy do 9:00 :-), tatus na giełdzie a my jemy sniadanko :tak:

kochane a pamiętacie BlackWizard? ona miała termin na grudzień ale uciekla nam do styczniówek :-pprzez przypadek buszując po BB zobaczyłam jej profil i suwaczek 18TC ;-)
BlackWizard wpada do nas co jakis czas. Pisała nam, że spodziewa sie kolejnego dzidziusia :tak:.

A my tak:
Bylismy u tego fotografa i jednak plener w inny dzien :-(. Pan uświadomił mi, że nim wrócimy z kościoła , przywitamy gości i zjemy obiad to juz bedzie ciemno bo to jesień :-(. Ach w ogole sobie tego nie wyobrazam, suknia juz bedzie przybrudzona , a jak chciałabym ja wypozyczyc to po weselu do srody muszę ją oddac. Jeszcze ten makijaz i fryzura :baffled:.

A wczoraj kupiłam sobie sukienkę na poprawiny :-D. I pani w sklepie dobrała mi sliczne korale do tej sukienki i głupia ich nie kupiłam, ale juz poinstruowałam teściową i mi je kupi :-D.

reklama
A my tak:
Bylismy u tego fotografa i jednak plener w inny dzien :-(. Pan uświadomił mi, że nim wrócimy z kościoła , przywitamy gości i zjemy obiad to juz bedzie ciemno bo to jesień :-(. Ach w ogole sobie tego nie wyobrazam, suknia juz bedzie przybrudzona , a jak chciałabym ja wypozyczyc to po weselu do srody muszę ją oddac. Jeszcze ten makijaz i fryzura :baffled:.

A wczoraj kupiłam sobie sukienkę na poprawiny :-D. I pani w sklepie dobrała mi sliczne korale do tej sukienki i głupia ich nie kupiłam, ale juz poinstruowałam teściową i mi je kupi :-D.

masz jakas fote tej sukni...??
Agacie jak dlugo czekalas na sale?
kiedy zamawialiscie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry