reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dziewczyny znalazlam wytlumaczenie dla mojego samopoczucia porannego:zawstydzona/y::zawstydzona/y: przeciez ja czekam na ciotke:-D:-D wszamalam juz pol litra loda kawalek serniczka na zimno troche lecza zimnego z lodowki chipsy wisnie ugryzlam troche kielbasy ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
to jakaś regionalna ciotka czy jalk??????????:-D:-D:-D ja też jestem na etapie wyżerania + jakiś nerw ogólny we mnie wlazł i pilnuje się żeby na nikogo nie warczeć.

ja tez narazie znikam bo maly wlasnie zlazl z puzli i mi kosz ze smieciami przewalil i pampers mu spadl na glowe :-D:-D:-D jaka on ma predosci dolaze do rzeczy to ja poprostu nie nadarzam odezwe sie pozniej

milego popludniaaaaaa :-D:-D:-D:-D
mój znalazł już półkę z płytami DVD. choć jeszcze nie raczkuje z zapałem sie do niej toczy. a jeszcze wczoraj mówiłam amo że za miesiąc, półtora trzeba będzie troszke poprzestawiać a to już!

pozdrow dunke odemnieeeeeeee i powiedz ze tesknie
a kaja miala sie odezwac w poniedzielek i slad po niej zaginol pewnie nadal neta nie ma:-(:-( dostanie wtedy kiedy ja wyjade na bankkkk :dry:
Dobrze pozdrowie na pewno :) :tak::-)
dziewczyny znalazlam wytlumaczenie dla mojego samopoczucia porannego:zawstydzona/y::zawstydzona/y: przeciez ja czekam na ciotke:-D:-D wszamalam juz pol litra loda kawalek serniczka na zimno troche lecza zimnego z lodowki chipsy wisnie ugryzlam troche kielbasy ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Tygrysku.....ale Ty z tych wychudzonych wiec nie masz sie co przejmowac:tak::-D
to mnie pocieszylas ja czekalam na jakies slowa pocieszenia :-D:-D:-D a ty tak ni z gruszki ni z pietruszki pewnie tak bedzie:-D:-D
Bo Beciaczek zawsze tak prosto z mostu strzela...hahahaha
to jakaś regionalna ciotka czy jalk??????????:-D:-D:-D ja też jestem na etapie wyżerania + jakiś nerw ogólny we mnie wlazł i pilnuje się żeby na nikogo nie warczeć.
nio mnie jeszcze wyżeranie nie dopadło.....ale na ciotkę tez czekam.....chociaz jakby nie przyszła z przyczyn innych niż ciąża to sie nie obraże:p hahhaah

No a własnie Mamuska gdzie sie podziewa.....i Pyciolek?????

My zaraz na spaceek i zakupki uciekamy....oby zdarzyc przed burza,bo u nas na pomorzu maja niby byc dzisiaj bardzo silne z gradem.....na razie jest duchota....:-)

Chyba nie regionalna, bo do mnie jakoś nie chce przyjść. Nie żebym tęskniła...ale nie mam @ od 26 lutego 2008, a karmię piersią tylko ok.8, 11:30, 17:30 i 20:30.

Znalazłam taki inhalator-co o nim myślicie? NEBULIZATOR inhalator MEDEL Family 3 MASKI +gratis (693414499) - Aukcje internetowe Allegro

moj tez juz tak zasuwa po mieszkaniu :-D:-Da najsmieszniejsze jest kiedy idzie do czegos do czego mu isc nie wolno i jak juz jest bliziutko i widzi ze ja ide go zabrac to takiego przyspieszenia dostaje zeby tylko zdazyc tam dotrzec:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej haj heloł :-):-):-) tim ti dim tim tim :-D:-D:-D:-D:-D

A ja właśnie wróciłam ze spacerku z mamunią i zaliczyłyśmy piwcio po drodze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-D:-D, ale mi szumi w ... uszkach :-p:-D:-D:-D:-D, dobrze, że tu się pisze, a nie mówi :baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D idem czytać dalej, a hoj :-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry