reklama

Grudniowe mamusie 2008

dziewczyny znalazlam wytlumaczenie dla mojego samopoczucia porannego:zawstydzona/y::zawstydzona/y: przeciez ja czekam na ciotke:-D:-D wszamalam juz pol litra loda kawalek serniczka na zimno troche lecza zimnego z lodowki chipsy wisnie ugryzlam troche kielbasy ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

reklama
a my dziś fotelik dostaliśmy samochodowy, fajowy, tylko jeszce przetestować trzeba:tak:

ide jeść kaszę:-D to tak na zastępstwo Mamusi:-Dbo bidulka tak się za rodzinką stęskniła, że o nas całkiem zapomniała:tak:

dziewczyny znalazlam wytlumaczenie dla mojego samopoczucia porannego:zawstydzona/y::zawstydzona/y: przeciez ja czekam na ciotke:-D:-D wszamalam juz pol litra loda kawalek serniczka na zimno troche lecza zimnego z lodowki chipsy wisnie ugryzlam troche kielbasy ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

dietetyczna ta ciotka :-D:-D lepiej zeby do mnie nie przyjezdzala:-D:-D

a my dziś fotelik dostaliśmy samochodowy, fajowy, tylko jeszce przetestować trzeba:tak:

ide jeść kaszę:-D to tak na zastępstwo Mamusi:-Dbo bidulka tak się za rodzinką stęskniła, że o nas całkiem zapomniała:tak:

wlasnie ja sie zastanawialam nad kupnem nowego fotelika bo narazie jezdzimy tym 1 do 18 kg i maly sie doskonale wnim miesci choc chcialby widziec wiecej:-D
pochwal sie foteczkami:-D no i ile kaski wydalas

no bo takie życie przewrotne Kochana, a ja tez wczoraj na Ciebie czekałam a Ty co?,,jak co to pod kom.'':-Dto teraz masz za swoje:tak::-D

Ktos wreszcie czeka na mnieeeeeeee :tak::tak::tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:czekalas na mnieeeee :szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: z czym? gdzie ?jak? na co ?po co?:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: moglas pusci eska weszlabym :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wlasnie ja sie zastanawialam nad kupnem nowego fotelika bo narazie jezdzimy tym 1 do 18 kg i maly sie doskonale wnim miesci choc chcialby widziec wiecej:-D
pochwal sie foteczkami:-D no i ile kaski wydalas

zrobię zrobie, jak tylko gdzies pojedziemy, a był bardzo tani, bo tu zwykle kosztują koło 100Ł, a ja kupiłam z takiej firmy internetowej, nowiutki oczywiście, za 40Ł razem z przesyłką, i naprawde fajny jest, to ten co wam linki wysyłałam, wzięliśmy ten co Emilowi sie podobał, i nie żałuje:no:

Kots wreszcie czeka na mnieeeeeeee :tak::tak::tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:czekalas na mnieeeee :szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: z czym? gdzie ?jak? na co ?po co?:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: moglas pusci eska weszlabym :-D

:-D:-D:-Dnie no aż tak zdesperowana nie byłam:-Dna gg ci wiadomośc wysłałam, ale pomyślałam, jak zajęta to co ci przeszkadzać będę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry