reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej dziewczynki jakos ostatnio nie mam weny do pisania od czwartku moj mezus mial urlopik wiec bylismy razem w niedziele przyjechala moja mamunia , tak sie za nia stesknilam :zawstydzona/y: a dzis szary powrot do rzeczywistosci.......... wogule dopadl mnie jakis dol:-(:-(:-(nic mi sie nie chce chodze i nawet zaliczylam juz poranne lanie łez:-(zero ochoty na nic nawet na bb wiec ciuchutko sobie bede siedziec i czasem podczytam
Tygrysku kochana nasza:*:*:* głowka do góry:*:* nie smutkaj sie.....:zawstydzona/y:
łoooo, to ja widze, że nie tylko nasze dzieci razem sie psują ale i my same:-(
mnie też sie dzisiaj nicu nie chce i nawet jeszcze nic nie zrobiłam w domciu i wstyd sie przyznać ale chodzimy z Kubuniem w piżamach:zawstydzona/y:. tylko u mnie to takie nie chce mi sie po meczącym weekendzie i pewnie jak wyjdzie słonko to minie:tak:

no to widzę, że nie tylko ja taka dziś zdołowana, witajcie dziewczyny w klubie...a jeśli macie ochotę zapomniec na chwilę o swoich dołkach to ja poproszę was o pomoc i obiektywną opinie:elvis:bo sama nie wiem, czy odpuścić i spokornieć, co i tak nic nie zmieni, bo będę wszystko w sobie dusić, czy dalej się awanturować, a jeśli chodzi o dziecko to w jego obronie i do końca świata moge się awanturować:tak:a wściekła jestem taka, że aż mi sama łzy lecą ze wściekłości:wściekła/y::angry:
JEJUSIU BABECZKI CO wAM DZISIAJ JEST...DZIECIACZKI ZDROWE, BABY ZDROWE, DOM CALY NIO TO CZEGO Wam brakuje;p hahha oj porzuccie smutki usmiech ale raz!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:
:wściekła/y:No ładnie nie było mnie prawie trzy dni a nikt nawet tego nie zauważy:szok: A więc takie jesteście.....:dry::-(to ja robię focha i idę się witac z mężykiem:tak:

No a tak wogóle to dzień dobry niedobrzyce:-)
Ja jestem usprawiedliwiona...dopiero sama wróciłam do żywych, aktywnych BB....:-p:-p
A i Kokusiu dziekuje slicznie za przekazywanie information ode mnie :* kochana z Ciebie kobitka;*:*:*

reklama
Landrynka, a ile Twojemu małemu schodziła ta wysypka po 3 dniówce..bo Mari wysypało tak dosc wczoraj,ale widze,ze dzisiaj rano ma jeszcze wiecej....

2 dni schodzila a moze nawet i do 5 wiec sie nie przejmuj ja mialam taki olejek ktory mu przyspieszyl schodzenie plamek... ale fajnie tak wygladaja jak biedronkiiiiii ja to sie smialam z mojego biedronkowego:-D

2 dni schodzila a moze nawet i do 5 wiec sie nie przejmuj ja mialam taki olejek ktory mu przyspieszyl schodzenie plamek... ale fajnie tak wygladaja jak biedronkiiiiii ja to sie smialam z mojego biedronkowego:-D

kanuiu u nas tez chyba na 2 czy na 3 dzien bylo apogeum wysypki biedronkowej a potem znikla chyba na 4 dzien doslownie przez noc:baffled:
dziekuje za odp.....to raczej nie na ten wątek temat ,więc bardzo PRZEPRASZAM szeryfa...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mam nadzieje ,ze nam też zniknie....:tak:

reklama
nio śmiesznie smiesznie...Marika ma głownie na głowce, szyjce, napleckahc do polowy i tak samo na dekoldzie.....reszta czysta....

moj to nawt mial na nozkach:-D
a moj amo co min sie pytal to zejdzie zejdzie juz mnie nerwica brala wrr a ja na to ZEJDZIE kochanie wroci do normalnego koloru:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry