Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj bidulko....tez bym się wkurzyła tak szczerze.....przyszłam się pożalić
od wczoraj powinnam być na MAZURACH i cholera z.......ało nam się auto właśnie wczoraj jestem zła jak osa tak na to czekałam a tu d..a
w sumie dobrze że zepsuło się jeszcze w domu a nie w trasie bo co ja bym poczeła z dzieciaczkami ale wakacje sp......e buuuuu
DOBIJECIE SOBIE JAKOS....i faktycznie dobrze,ze w domku,a nie gdzies na trasie....

przyszłam się pożalić
od wczoraj powinnam być na MAZURACH i cholera z.......ało nam się auto właśnie wczoraj jestem zła jak osa tak na to czekałam a tu d..a
w sumie dobrze że zepsuło się jeszcze w domu a nie w trasie bo co ja bym poczeła z dzieciaczkami ale wakacje sp......e buuuuu

Hej dziewczęta,
w końcu net mi działa jak należy i mam nadzieję nadrobić wieczorem cały tydzień choć będzie ciężko:-(
u nas dziś brzydka pogoda-pada deszcz, więc me dziecię śpi w domku oczywiście w wózku i bujane przeze mnie nogą![]()
u nas w miarę chodzimy od tamtego tyg na rehabilitację, bo Bianka ma lekką asymetrię:--(,ale wierzę,że wszystko będzie ok
Kanusia współczuje nocek i łącze się z Tobą w bólu:-( U nas od prawie 3 tyg Filip budzi się w nocy co chwilę w sumie nie wiadomo po co. Albo trochę marudzi, albo chce smoka, ale 2 łyki wody. Normalnie oszaleję z tym moim dzieckiemNo to tak.. u nas dziwnie...
Mari wczoraj wysypało,ze wygląda jak biedroneczka...głwonie na głowce, szyjce, piersiątkach troszku na brzuszku i pleckach.....ale przynajmniej wiemy,ze to na bank 3 DNIÓWKA nieszczęsna....
po fakcie pocieszamy sie tym, ze podobno im szybciej ja dzidzia przechodzi tym lepiej,a z regóły i tak ja dziwecko zalicza od 6 do 36 miesiaca zycia....bo ona uczy organizm dzicka prawidłowo odpowidac obronnie na wirusy,,,,, MY JUZ PO:-)
Poza tym Mari budzi sie w nocy srednio co 2 godzinki,na....nowłąsnie nie bardzo wiem na co....wystarczy ja wziac na rece i spi dalej...albo dac troszke herbatki....dzisiaj wstawałam tak.....22, 23:30, okolo 2. przed 4, o 6:30 na butle i basta o 7:10.....ZWARIUJEEEEEEEEE.....
A teraz oczywsicie...oj nie mam komu zyczonek złożyc...tak wiec składam zaległe wczorajsze :*:*:* wszystkiego naj naj naj:*bo ciocia wczoraj zamuliła;*

Gratulujemy ząbka!!!! A co do rozwoju Olusia jak widzisz nie było powodu do obaw. Mały robi wszystko w swoim czasieCześć kochane :-)
Ale się za Wami stęskniłam... mam prawie 70 stron do nadrobienia i nie wiem, czy mi się uda, bo za kilka dni wyjeżdżam do rodziców na trzy tygodnie i muszę się ogarnąć.
Może najpierw napisze co u nas, a potem poczytam co tam u Was :-)
MAMY ZĄBKA!!!! Tak się cieszę-w sumie Młody był trochę marudny i często robił kupkę, więc jakoś to przeżyliśmy. Przez kilka dni była u mnie moja mama-codziennie duuuużo spacerowałyśmy i byłysmy na mega zakupach-obkupiłam chyba cały HM :-) i kupiłyśmy Olkowi buty Pumy-teraz może szpanowaćPoza tym moje dziecko w kocu się przekręca z plecków na brzuszek i nawet ładnie siedzi-trochę mi ulżyło, bo pediatra dała mu na to miesiąc, a potem mieliśmy pójść do neurologa. I nauczył się stać na nożkach. Dużo tego, jak na tygodniową nieobecność :-)Z gorszych wiadomości-Olek już 4 tygodnie kaszle mokrym kaszlem. Byłam już trzy razy u pediatry i oskrzela ma czyste. Teraz podaję mu Zyrtec.
No to lecę nadrabiać, chociaż mam pewne obawy, że mój synek mi na to nie pozwoli :-)

I w sobotę było to samo! Chyba facet na głowę upadł

Agacia..... my tez nire dawno byysmy młode,bezdzietne, pięknehahaha
zartuje dalej jestesmy......tylko gdzu\ie niegdzie bardziej dziala juz siła grawitacji
![]()

no to faktycznie niefajnie z tym autkiem ale z pewnością coś wymyślicie.przyszłam się pożalić
napewno będzie dobrze, u dzieci w tym wieku wszystko, szybko da się jeszcze naprostować. powodzenia.Hej dziewczęta,
w końcu net mi działa jak należy i mam nadzieję nadrobić wieczorem cały tydzień choć będzie ciężko:-(
u nas dziś brzydka pogoda-pada deszcz, więc me dziecię śpi w domku oczywiście w wózku i bujane przeze mnie nogą![]()
u nas w miarę chodzimy od tamtego tyg na rehabilitację, bo Bianka ma lekką asymetrię:--(,ale wierzę,że wszystko będzie ok
a dzis szary powrot do rzeczywistosci.......... wogule dopadl mnie jakis dol:-