reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej dziewczynki jakos ostatnio nie mam weny do pisania od czwartku moj mezus mial urlopik wiec bylismy razem w niedziele przyjechala moja mamunia , tak sie za nia stesknilam :zawstydzona/y: a dzis szary powrot do rzeczywistosci.......... wogule dopadl mnie jakis dol:-(:-(:-(nic mi sie nie chce chodze i nawet zaliczylam juz poranne lanie łez:-(zero ochoty na nic nawet na bb wiec ciuchutko sobie bede siedziec i czasem podczytam
łoooo, to ja widze, że nie tylko nasze dzieci razem sie psują ale i my same:-(
mnie też sie dzisiaj nicu nie chce i nawet jeszcze nic nie zrobiłam w domciu i wstyd sie przyznać ale chodzimy z Kubuniem w piżamach:zawstydzona/y:. tylko u mnie to takie nie chce mi sie po meczącym weekendzie i pewnie jak wyjdzie słonko to minie:tak:

reklama
no to widzę, że nie tylko ja taka dziś zdołowana, witajcie dziewczyny w klubie...a jeśli macie ochotę zapomniec na chwilę o swoich dołkach to ja poproszę was o pomoc i obiektywną opinie:elvis:bo sama nie wiem, czy odpuścić i spokornieć, co i tak nic nie zmieni, bo będę wszystko w sobie dusić, czy dalej się awanturować, a jeśli chodzi o dziecko to w jego obronie i do końca świata moge się awanturować:tak:a wściekła jestem taka, że aż mi sama łzy lecą ze wściekłości:wściekła/y::angry:

taka późna godzina a ja druga? :szok:
dzień dobry śpiochy :-)

STO LAT DLA OLKA I ALANKA :-)

ja tez jestem
dzień dobry niedzielnie,
a niedziela to wszyscy leniu****ę, wszystkiego naj dla małych świętujących,
miłego dzionka

i ja tez jestesm;-);-)
ale napalilam sie i szukam wesel:-p:-p
wszytskiego najlepsiejszego dla dolenizantow:tak:
buziaki mamutki,udanej niedzieli;-)

Kurcze 2 razy posta napisałam i mi wcięło:angry::angry::angry:

Jeszcze nie wybraliśmy miesjca. Grecja, Turcja, może Hiszpania. Byle by było ciepło, morze, plaża i możliwość oderwania sie od monotonii dnia codziennego. Chcemy dorwać jakąs ofertę last minute, bo zawsze parę groszy taniej, a poza tym mój mąż ma taką pracą, że nie mogliśym nic wcześniej rezerwować, bo akurat w tym czasie mógł być zawalony pracą i byłby problem z urlopem, a teraz akurat ma w pracy luzy, więc możemy coś szukać.

To wyboraź sobie Pyciolku, że lokal gdzie my mieliśmy wesele ma pierwsze wolne terminy w 2014:szok: Jak pytaliśmy o ten lokal ponad rok temu to wolne terminy były na 2012 i nieważne czy to sobota czy środa. Mieliśmy w środę, bo akurat coś się zwolniło. Ale jestem tym lokalem zachwycona, nigdy nie byłam na tak profesjonalnie zorganizowanym weselu:tak: Jeśli jesteś spod Opola to pewnie kojarzysz Chrząszczyce. Tam właśnie mieliśmy wesele;-)

Wszystkiego NAJ dla Naszych dzisiejszych przeprzystojnych solenizantów Olusia i Alanka

My dziś wybieramy się nad wodę, bo upał u nas niesamowity. Tylko zjemy obiadek i spadamy. Także życze Wam kobitki miłej niedzieli. Wpadnę wieczorkiem;-)

Dziendobry laseczki, ja dzis nie zyje, troszke wczoraj pobalowalam:-D:-D Bylo fajnie, ale wrocilam o 4 a o 6 moj synus juz sie wyspal, na szczescie mamusia go wziela, i poszlam sie polozyc, ale zaraz wstal moj brat i musial mi poopowiadac zdarzenia dnia wczorajszego :P Wszystkiego najcudowniejszego dla Olusia i Alanka !!!

Pyciol, ale fajne te filmiki ze slubu, chyba cos z moimi hormonami nie tak, bo mi sie plakac chcialo na tych romantycznych pisenkach:-p:-p:-p
Landryna wisi mi stowe, bo Amo jednak pojedzie po prezent. Mowilam ! :))

No to tak.. u nas dziwnie...

Mari wczoraj wysypało,ze wygląda jak biedroneczka...głwonie na głowce, szyjce, piersiątkach troszku na brzuszku i pleckach.....ale przynajmniej wiemy,ze to na bank 3 DNIÓWKA nieszczęsna....
po fakcie pocieszamy sie tym, ze podobno im szybciej ja dzidzia przechodzi tym lepiej,a z regóły i tak ja dziwecko zalicza od 6 do 36 miesiaca zycia....bo ona uczy organizm dzicka prawidłowo odpowidac obronnie na wirusy,,,,, MY JUZ PO :tak::tak::-)

Poza tym Mari budzi sie w nocy srednio co 2 godzinki,na....nowłąsnie nie bardzo wiem na co....wystarczy ja wziac na rece i spi dalej...albo dac troszke herbatki....dzisiaj wstawałam tak.....22, 23:30, okolo 2. przed 4, o 6:30 na butle i basta o 7:10.....ZWARIUJEEEEEEEEE.....

A teraz oczywsicie...oj nie mam komu zyczonek złożyc...tak wiec składam zaległe wczorajsze :*:*:* wszystkiego naj naj naj:*bo ciocia wczoraj zamuliła;*

Baaaardzo dziękujemy za życzonka, a Oluś przesyła obślinione całuski :-) I dzięki za wszytskie gratulacje w sprawie ząbka :-)

dzień doberek

my też już nie śpimy:-D

w nocy mieliśmy taaaakgromniastą burzę że szok, szok, szok. Ja się budziłam co chwilkę ale Kubuń nazczęście wymęczony spał jak aniołek. Wniosek z tego, ż emuszę go codziennie baaardzo męczyć i późno kłąść spać. No ale nie da się codzień świętować.
Mnie równo z sierpniem zaczęła męczyć okrótnie alergia więc humoru mam tyle o ile:wściekła/y::wściekła/y:

No a teraz idziem poczytać......

Oj, to chyba ta burza tym razem trochę ominęła Konstantynów, bo u nas tylko trochę błyskało. Współczuję alergiii i trzymam kciuki, żeby puściła.

jak to - sobie daruję???!!! taką produkcje chcesz olać???!!!:-D:-D:-D

a tak w ogóle to GRaTULUJEMY ZABKA!:-D

No własnie trochę olałam, ale zapisałam strony i jak będe miała chwilkę to wrócę :tak:

Kanusia współczuje nocek i łącze się z Tobą w bólu:-( U nas od prawie 3 tyg Filip budzi się w nocy co chwilę w sumie nie wiadomo po co. Albo trochę marudzi, albo chce smoka, ale 2 łyki wody. Normalnie oszaleję z tym moim dzieckiem:angry::angry::angry:
A 3-dniówieczka - dobrze, że Marii ma to już za sobą:tak:

Gratulujemy ząbka!!!! A co do rozwoju Olusia jak widzisz nie było powodu do obaw. Mały robi wszystko w swoim czasie:tak:

U nas też w nocy przeszło straszne burzysko. A rano sąsiad kosił trawę o 5.30:angry::angry::angry: I w sobotę było to samo! Chyba facet na głowę upadł:angry:
Filipowi idzie drugi ząbek. Jest taki marudny, że ciężki z nim wytrzymać no i już dziąsełko mu pękło, więc mam nadzieję, że ząbek tuz tuż i w końcu wróci mój grzeczny aniołek:tak:
Za chwilkę zbieramy sie do lekarza, ostatnie szczepeinie na pneumokoki i kolejne dopiero po roku. Trzymajcie kciuki, żeby mały był dzielny;-)

Trzymam mocno kciuki za Filipka :tak:

hej dziewczynki jakos ostatnio nie mam weny do pisania od czwartku moj mezus mial urlopik wiec bylismy razem w niedziele przyjechala moja mamunia , tak sie za nia stesknilam :zawstydzona/y: a dzis szary powrot do rzeczywistosci.......... wogule dopadl mnie jakis dol:-(:-(:-(nic mi sie nie chce chodze i nawet zaliczylam juz poranne lanie łez:-(zero ochoty na nic nawet na bb wiec ciuchutko sobie bede siedziec i czasem podczytam

Bierz łopatę i zakop ten wstrętny dół. A na poprawę humoru polecam bb, no chyba że chcesz na odwyk :baffled:

A ja mam jeszcze prośbę. Jakiś czas temu na "Zakupach" prosilam o radę dot. inhalatorów. Zerknijcie proszę, albo tutaj napiszcie jaie macie i na co zwracać uwagę przy zakupie.

:wściekła/y:No ładnie nie było mnie prawie trzy dni a nikt nawet tego nie zauważy:szok: A więc takie jesteście.....:dry::-(to ja robię focha i idę się witac z mężykiem:tak:

No a tak wogóle to dzień dobry niedobrzyce:-)

:wściekła/y:No ładnie nie było mnie prawie trzy dni a nikt nawet tego nie zauważy:szok: A więc takie jesteście.....:dry::-(to ja robię focha i idę się witac z mężykiem:tak:

No a tak wogóle to dzień dobry niedobrzyce:-)
mnie też nie było i też nikt o mnie nie pytał bo mnie sie wydaje, że wiekszość moich postów jest niewidzialna i to forum zepsute jakieś

A ja mam jeszcze prośbę. Jakiś czas temu na "Zakupach" prosilam o radę dot. inhalatorów. Zerknijcie proszę, albo tutaj napiszcie jaie macie i na co zwracać uwagę przy zakupie.

ja mialam dwa i dla mnie sa wszytkie takie same zmienilam na tanszy bo nie widzialam sensu kupowac drogi...
WSZYTKIE SA takie same tylko niekotre maja wiecej bajerow i za to sie placi:-D:-D

reklama
Dziendobry laseczki, ja dzis nie zyje, troszke wczoraj pobalowalam:-D:-D Bylo fajnie, ale wrocilam o 4 a o 6 moj synus juz sie wyspal, na szczescie mamusia go wziela, i poszlam sie polozyc, ale zaraz wstal moj brat i musial mi poopowiadac zdarzenia dnia wczorajszego :P Wszystkiego najcudowniejszego dla Olusia i Alanka !!!

Pyciol, ale fajne te filmiki ze slubu, chyba cos z moimi hormonami nie tak, bo mi sie plakac chcialo na tych romantycznych pisenkach:-p:-p:-p
Landryna wisi mi stowe, bo Amo jednak pojedzie po prezent. Mowilam ! :))

:sorry2: jeszcze nie pojechal po prezent moze dzis pojedzie jak wczensiej wyjdzie z pracy :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry