Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tylko dlaczego tak mało ich było 

, żartuję
, widziałam, że produkcja weekendowa spadła niemal do zera 

, i dobrze ;-)
, przynajmniej raz w życiu człowiek ma mniej niż 10 stron do nadrobienia 

:-)Olcia powodzonka :-) fajna sparawa...maluszek bedzie miał zabawe jak nic jak się udaWitam wszystkie mamusie, u nas na szczęście pogoda dopisuje,noc też moge zaliczyc do tych w miare udanych. Teraz jemy sniadanko i na 10 30 jedziemy do agencji reklamowej z Maksem bo szukają dzieci juz od 6 mies trzymajcie kciukasy ;-):-)
Edee ja dopiero dzisiaj napisałam raniutko,bo wczoraj troszku zamuliłam....Witam się i ja poniedziałkowo :-)
Dziękuję kochaniutkie za wszystkie wczorajsze życzonka dla Alanka, jesteście kochanetylko dlaczego tak mało ich było
, żartuję
, widziałam, że produkcja weekendowa spadła niemal do zera
, i dobrze ;-)
, przynajmniej raz w życiu człowiek ma mniej niż 10 stron do nadrobienia
:-)

spóżnione ,ale szczere 
na rękach przed chwileczka....leciało You Can Dance i widziałamz,e Mari jest zmeczona,ale sobie mysle poczekamy do konca solówek...po chwili patrze a jej tak dziwnie głowka opada do przodu lukam a ona ziuzia...

myslalam,ze padne z wrazenia...hahahahto masz dobrze, bo ja już mojego wiercipietka ze 40 minut próbuje ululać i nic tylko coraz bardziej marudny, ech!Olcia powodzonka :-) fajna sparawa...maluszek bedzie miał zabawe jak nic jak się udatrzymamy kciuki
Edee ja dopiero dzisiaj napisałam raniutko,bo wczoraj troszku zamuliłam....spóżnione ,ale szczere
A z newsów to moja córka zasnęła mi UWAGAna rękach przed chwileczka....leciało You Can Dance i widziałamz,e Mari jest zmeczona,ale sobie mysle poczekamy do konca solówek...po chwili patrze a jej tak dziwnie głowka opada do przodu lukam a ona ziuzia...
myslalam,ze padne z wrazenia...hahahah
uwierz,ze tak łatwo poszło mi pierwszy raz....hahhahto masz dobrze, bo ja już mojego wiercipietka ze 40 minut próbuje ululać i nic tylko coraz bardziej marudny, ech!
Poza tym moje dziecko w kocu się przekręca z plecków na brzuszek i nawet ładnie siedzi-trochę mi ulżyło, bo pediatra dała mu na to miesiąc, a potem mieliśmy pójść do neurologa. I nauczył się stać na nożkach. Dużo tego, jak na tygodniową nieobecność :-)Z gorszych wiadomości-Olek już 4 tygodnie kaszle mokrym kaszlem. Byłam już trzy razy u pediatry i oskrzela ma czyste. Teraz podaję mu Zyrtec. No to tak.. u nas dziwnie...
Mari wczoraj wysypało,ze wygląda jak biedroneczka...głwonie na głowce, szyjce, piersiątkach troszku na brzuszku i pleckach.....ale przynajmniej wiemy,ze to na bank 3 DNIÓWKA nieszczęsna....
po fakcie pocieszamy sie tym, ze podobno im szybciej ja dzidzia przechodzi tym lepiej,a z regóły i tak ja dziwecko zalicza od 6 do 36 miesiaca zycia....bo ona uczy organizm dzicka prawidłowo odpowidac obronnie na wirusy,,,,, MY JUZ PO:-)
Poza tym Mari budzi sie w nocy srednio co 2 godzinki,na....nowłąsnie nie bardzo wiem na co....wystarczy ja wziac na rece i spi dalej...albo dac troszke herbatki....dzisiaj wstawałam tak.....22, 23:30, okolo 2. przed 4, o 6:30 na butle i basta o 7:10.....ZWARIUJEEEEEEEEE.....
A teraz oczywsicie...oj nie mam komu zyczonek złożyc...tak wiec składam zaległe wczorajsze :*:*:* wszystkiego naj naj naj:*bo ciocia wczoraj zamuliła;*

my tez juz po 3 dniowce ciezko bylo no i juz moj maly nie ma kropeczek...
walizy przygotowywuje kurcze nie wiedzialam ze to bedzie takie ciezkie