reklama

Grudniowe mamusie 2008

w szpitalu cie nie zbadaja bo to jest tylko wizyta z usg, wazy mierzy cisnienie itd polozna na kazda wizyte biore tez mocz, bo badaja.Nic sie nie martw wszystko jest wporzadku to cie nie mecza, ja czuje sie dobrze i ciesze sie ze nie musze chodzic po przychodniach, kuc sie, potem po winiki latac i z nimi do lekarza...buuuu :wściekła/y:

reklama
teraz bedzie czwarta w tym jedna w domu jak mi brala krew, powinnas na kazdej wizycie pytac na kiedy sie zapisac, ale teraz jak wyjezdzasz...gdybys zostala to radzilabym ci zmienic przychodnie. Sprobuj jeszcze zadzwonic i przełozyc wizyte wczesniej jak cie to uspokoi, najlepiej powiedz ze ci nie pasuje bo jedziesz na urlop ja tak przekladalam.:-)

Oksana... ładnie i orginalnie:-):-):-) tez sie zastanawiam nad zdrobnieniem i ciężko cos wymyslec:-)

Idziemy spac bo mezus rano do pracy i juz woła,, łobuziary do łóżka,,:-);-)

teraz tak od 2tyg czuje sie dobrze:tak: najgorsze były 4 pierwsze mies wiecznie:no: :wściekła/y:zle sie czulam , nic mi sie nie chcialo ,nie mialam energi i wiecznie przysypiałam. A teraz czuje ze tryskam energia:-) zaczelam nawet silownie i basen bo przed ciążą bylam aktywna sportowo, wiec mam nadzieje ze bede sie tak czula jak najdłużej:tak:. Oczywiście humorki nadal mam:tak: ale to raczej szkodzi temu mojemu a nie mi:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry