reklama

Grudniowe mamusie 2008

czesc laseczki,zalamujecie mnie. Nie mam czasu w ciagu dnia wejsc ostatnio a wieczorem mam tyle do nadrabiania ze niewiem potem coi chcialam odpisac.

Co do kilogramow to ja mam juz 10 na plusie, niewiem czemu tak duzo, choc z Cyprianem mialam jescze wiecej i juz mi strasznie ciezko a to dopiero polowa :szok:

reklama
Witam wszystkich

Ja dopiero w domku, Wy juz pewnie śpicie :-D, upał u mnie straszny dzisiaj i nogi mi bardzo napuchły:-( więc chodze jak kaczka.

Chciałam się was zapytać co myślicie o imieniu Kornelia bo chce mieć opinie kogoś z zewnątrz??
Aniamanu - Kornelia jest bardzo ładnym imeniem i podoba mi się.

Ja jestem na plusie 4kg ale nie wiem jak to liczyc bo na poczatku schudłam 4,5 kg wiec w sumie wychodzi 8,5kg... tak naprawde to tych kg nie widać ale czuje już jak mi nóżki puchną i uda (co dziwne) już nie chcą się tak rozciągnąć.
Najwiecej biuscik zyskał ale brzuszek już powoludku goni :)

Ja najpierw schudłam 2 kilogramy a teraz przytyłam 4 kilogramy i też nie wiem jak mam swoją wagę liczyć:no:.

Gratuluję tym dziewczynom które poznały płeć.

Ja wizytę kontrolną mam dopiero za dwa tygodnie i pewnie wtedy wyślą mnie na badanie cukru. Ciekawa jestem kiedy będe mieć nastepne USG.

witam te co właśnie przybyły ;-)
u mnie z kilogramami to ogólnie przytyłam ok 8 do 10 kilo :-(dokładnie nie wiem , ale wszystko na razie idzie mi w brzuch i w cycki :tak:bo żadnej różnicy nie widze w swoim wyglądzie na razie ;-):-)

witam te co właśnie przybyły ;-)
u mnie z kilogramami to ogólnie przytyłam ok 8 do 10 kilo :-(dokładnie nie wiem , ale wszystko na razie idzie mi w brzuch i w cycki :tak:bo żadnej różnicy nie widze w swoim wyglądzie na razie ;-):-)

Ja tez dużo przytyłam, ostatnio 4kg w ciągu miesiąca. :szok:Ja wiem jak to się stało..... to przez te cholerne słodycze. Nie umiem sobie ich odmówic.:angry:
Zauwazyłam, ze tez idzie mi w piersi i brzuch.:tak:

jakie są objawy tego, ze masz mało progesteronu, bo mi lekarz nie zlecał żadnego badania.

Robi się test z krwi - i wychodzi ci norma jaką powinnaś posiadać w danym trymestrze ciąży.
Poczytałam troszkę o niedoborze progesterony i nie wygląda to dobrze - ale grunt to pozytywne myślenie :-)

Pozdrawiam

Hej dziewczyny. Ja bede miała synka :-).

Agacia gratulacje synka!!!:-)My juz jutro idziemy na usg!!!!

no w tym roku to prawie same kobietki się rodzą ja już jestem piąta z moich znajomych która bedzie miała dziewczynkę :-D więc zawojujemy świat :-) mężczyźni lepiej uważajcie bo nadchodzi era kobietek :szok::-)

Leakarolina cieszę się ze w waszym towarzystwie przychodzą kobitki na świat bo u nas same chłopy!!!!:szok:

Dzień dobry dziewczyny :-)

Ja tez dużo przytyłam, ostatnio 4kg w ciągu miesiąca. :szok:Ja wiem jak to się stało..... to przez te cholerne słodycze. Nie umiem sobie ich odmówic.:angry:
Zauwazyłam, ze tez idzie mi w piersi i brzuch.:tak:

ja też właśnie w ciągu ostatniego miesiąca szłam kilo :no:tygodniowo dlatego zaczęłam chodzić na siłownie i basen :happy2:

reklama
Hej dziewczyny. Ja bede miała synka :-).

Gratuluje córeczek :tak:

No wreszcie po przerwie jakiś chłop!!:-DGRATULACJE.

a my chcemy jej dać naimię Oksana tylko właśnie też myśle jakie by było zdrobnienie do tego imienia i nic za bardzo mi nie przychodzi do głowy. Tem mój powiedział że bedzie na nią wołał Osa:dry::baffled::-D

Oksana to także bardzo fajne i oryginalne imię:-)

czesc laseczki,zalamujecie mnie. Nie mam czasu w ciagu dnia wejsc ostatnio a wieczorem mam tyle do nadrabiania ze niewiem potem coi chcialam odpisac.

Co do kilogramow to ja mam juz 10 na plusie, niewiem czemu tak duzo, choc z Cyprianem mialam jescze wiecej i juz mi strasznie ciezko a to dopiero polowa :szok:

Cyprysiowa ja też sporo przytyłam i uwierz mi również mi ciężko:-)

A My dzisiaj jedziemy do Starachowic na weekend. Muszę zająć się moim bratem , który teraz ma 16 lat więc imprezy mu w głowie i te sprawy a rodzice jadą na wesele więc chata nie może zostaą do jego dyspozycji:-D:-D:-D
Jak będzie ładna pogoda to idziemy nad wodę i przywiozę Wam fajne zdjęcia:-)
U Nas w Starachowicach jest tak pięknie 2 zbiorniki wodne i lasy , lasy , lasy....;-)
Zabieramy dogi i jedziemy ok 17 już się nie moge doczekać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry