reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześc dziewczynki.
Yoka pytałaś mnie ostatnio co z tym konkursem.Wreszcie udało mi się tam zalogowac bo wcześniej były jakieś problemy i wklepałam znowu twojego maila ale wyskoczyło mi że zaproszenie juz zostało do ciebie wysłane.

Do tego dbania o siebie Marzycielko się jak najbardziej przyłączam....
a tak w ogole to witam wszystkie mamusie....Ja juz po zakupkach, w trakcie sniadania....wcinam rolmopsiki kaszubskie....taka mialam ochote,ze masakra....a na obiadek dzisiaj robię mojemu misiowi fląderke... Zaraz poczytam sobie co tutaj na klikałyście od rana....a tymczasem buziaczki dla wszystkich mamusiek:-)

Byc może Twój komputer potraktował to jako spam. a tak wogóle to chyba nie liczyli na tyle chętnych bo na początku było że dostana wszyscy którzy się zarejestruja i nazbieraja 10 osób a teraz będzie losowanie więc szansa jest jak z wygrana w Lotka. A że ja mam wiecznie pecha w takich konkursach więc chyba dam sobie spokój:-(

reklama
Wkońcu się doczytałam...jejku jak tutaj się nadaje...masakra....hahahha

Anoli84 i Leakarolina gratuluje córeczek,wspaniale,ze jest tak duzo dziewczynek:-)
Agacia82 gratuluje chłopczyka....

Ja dowiem się prawdopodobnie we wtorek...misiek moj jest pewien,ze chłopak..zobaczymy:}

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry