tygrysek82
Fanka BB :)
hihi ciebie Agatkas bede meczyc wieczorem z krzeselkiem hihihZobaczyłabym ale nie jestem w domu jeszcze
Agacia normalnie full wypas... masz cierpliwość do tego Tygrysa![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hihi ciebie Agatkas bede meczyc wieczorem z krzeselkiem hihihZobaczyłabym ale nie jestem w domu jeszcze
Agacia normalnie full wypas... masz cierpliwość do tego Tygrysa![]()

no masz! tak jej źle i tak niedobrze.kurcze dogada csie nie mozemyagaciu jak jest krzeselko montowane w stelarz to jest ono montowane na przednich nogach tak???i chodzi mi o sfotografowanie tej zatyczki od rurki ktora umocowala krzeselko w stelazu
tego kuleczka takiego czerwonego wiekszego ona jest zaraz przy tym podnozku do trzymania nozek chyba na lewym boku krzeselka

hihihihih ok bedziemy razem Madzienko skladac hihiNie ma to jak wspolne skladanie krzeselkatez mam zamiar go kupic to mamuski opanujcie dokladnie zebyscie mi mogly wytlumaczyc jak mam to zrobic
Ide robic szyszki zajrze pozniej

tak tak o to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie wiem czy o to chodzi![]()

kurde ja mam troszke inaczej zakonczone to mocowanie rurki ty masz taki metal i na niego nalozony taki jakby kwiatuszek a ja mam takie duze kolko

Nie ma za co , przynajmniej pozamiatałam za krzesełkiem, bo mały dzisiaj bułkę jadł no i kurczaczek najadłby sie razem z nimtak tak o to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kurde ja mam troszke inaczej zakonczone to mocowanie rurki ty masz taki metal i na niego nalozony taki jakby kwiatuszek a ja mam takie duze kolko
agaciu dziejuje za cierpliwosc![]()

No właśnie .... no takie pod kolor nie ?Agacia a tak wogule to fajne mamy krzesel;ka i wozki hhihihihih![]()

o widziszNie ma za co , przynajmniej pozamiatałam za krzesełkiem, bo mały dzisiaj bułkę jadł no i kurczaczek najadłby sie razem z nim![]()

nie mosisz dziekowac mi za to

No właśnie .... no takie pod kolor nie ?![]()