Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bym się akurat cieszyła...no to kicha![]()

agacia a mofglabys to zdjecie jeszcze raz zrobic tylko bardziej przod sfotografowac to miejsce gdzie na przedniej rurce zamocowane jest krzeselko

psieplasiam

plosieeeeeeeeeeee

ale damy radę, na szczęście pojechał na siłownie swoją wersja sportową

a potem do Tesco po zakupki, bo dzis pizzę robimy
więc mam chwilę bez marudzenia, a potem to ja się będę niemieckiego uczyć, bo wszystko z liceum zapomniałam, a okazało się, że w hotelu, w którym będziemy nie gadaja po angielsku, no to lipa jak brzoza
ale pamiętam trochę słówek...źle nie będzie
47 Blenheim Garden, aaa i jak juz tam bedziesz to zrobilabys mu pranie, bo mowi, ze juz nie ma w czy,m chodzicP Dzieki hehehe
Mamusia swojemu mężulkowi zapasy w zamrażalce robiła, a Ty?też trzeba było poprać na zapas...
zajrzeć mogę, ale prania stanowczo odmawiam

No i ogromne zyczonka dla dzisijszej solenizantki Zuzieńki naszej przecudownie- przeuroczej....Buziaczków 1000-ce :*:*
No moje dziecko tez się zepsuło a ja już chce wakacje od niego choć na jeden dzien![]()
To nie tajemnica:-)
Będziemy mieszkać w Czechach w Pradze:-)
M dostał pracę w firmie międzynarodowej.
kurza stopa to moze faktycznie dzieci w 7 miesiacu przestaja sypiacpamietam jak jeszcze filipek byl malenki przyszedl do nas gazownik i tak przy okazji zaczelismy rozmawiac o dzieciach , on sie pyta jak ze spaniem w nocy ja ze super ze cale noce przesypia a on na to ze tez tak mial teraz jego corka ma 7 miechow i dupa budzi sie w nocy i u jego kolegi bylo identycznie
![]()
A co do tego spania naszych pociech to czy to przypadkiem nie jest ten etap o odczuwaniu separacji czy coś. Tak mi się kojarzy z tymi czarnymi tygodniami albo za mało kawy piję

bo mój zawsze taki grzeczny, a ostatnio któraś noc z rzędu budzi sie z jękiem
na szczęście zasypia bez problemów sam, ale w dzień też mama nie odchodź bo zaraz jęk jak u Cyprysiowej
a i przyszlo nam krzeselko hhhihih jest super tylko jaK SKRECALAM I TA RURKE SIE WKLADA ZEBY ZAMOCOWAC SIEDZICKO TA NA ZAKONCZENIE TEJ RURKI JEST NAPISANE ZEBY NALOZYC JAKAS GWIAZDKE I POTEM JAKAS OSLONKE A JA MIALAM TYLKO W ZESTAWIE TAKIE KOLECZKO CZERWONE I TYLKO TO NALOZYLAM TEZ TAK MACIE?????????
jak juz gwiazdki i kółeczka widzisz
Wiadomośc od Mamusi
"Pozdrowienia z Ukrainy, mu już 6 godzin w podróży, zostało jeszcze 500 km. Karolina jak narazie śpi całą drogę. Upał niesamowity. Pozdów mamuśki. Buziaki"
No więc Was pozdrawiam![]()
no i taki mały dylemat Włochy czy Krym????agatkas jak kawa???
ja poprostu uwielbiam kawe z ekspresu
no ja tez pisze ze nie mam tylko w instrukcji jest napisane ze jakkas gwiazdke wkladasz w ta rurke zeby zablokowac jej wulot. a ja mam tylko do zablokowania tej rurki takie czerwone kuleczko plastikowe masz te takie????
prosze![]()

kurcze dogada csie nie mozemyprosze![]()

agaciu jak jest krzeselko montowane w stelarz to jest ono montowane na przednich nogach tak???i chodzi mi o sfotografowanie tej zatyczki od rurki ktora umocowala krzeselko w stelazu

tego kuleczka takiego czerwonego wiekszego ona jest zaraz przy tym podnozku do trzymania nozek chyba na lewym boku krzeselka