reklama

Grudniowe mamusie 2008

Moja tez ostatnie trzy noce sie budzzi co chwile,z placzem...
Ale czuwaczka czuje ze to trzeci zab bedzie,na gorze:tak:

ja mam kupną szarlotkę ale wpadaj szybko, szybko bo włąśnie mam chrapkę na tą koncówkę co zostałą. Na dwie jeszcze podzielę:-D

A z tym spaniem Filipka to nie wiem, bo Kubuń naprawde ma tak samo a mieszkania nie zmienialiśmy (szkoda) i sama zastanawiam sie czemu. a odkąd ograniczamy cycusia popołudniami to stał sie jeszcze taki jakiś zaborczy. trzyma mnie kurczowo przy karmieniu a jak zaśnie i próbuje go odłożyć to sie wybudza i szuka buźką i płacz. także widzisz nie tylko kłopot ze spaniem mamy ale i z cycacaniem.

kurza stopa to moze faktycznie dzieci w 7 miesiacu przestaja sypiac:baffled::baffled: pamietam jak jeszcze filipek byl malenki przyszedl do nas gazownik i tak przy okazji zaczelismy rozmawiac o dzieciach , on sie pyta jak ze spaniem w nocy ja ze super ze cale noce przesypia a on na to ze tez tak mial teraz jego corka ma 7 miechow i dupa budzi sie w nocy i u jego kolegi bylo identycznie:confused::confused::confused:

lilac a to ty masz szarlotke!!!!!!!!!! trzymaj nie jedz!!!!!!!!!!!!!!! ja juz lece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D slyszysz odloz ja natychmiast na talerz!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::-D:-D:-D

reklama
kurza stopa to moze faktycznie dzieci w 7 miesiacu przestaja sypiac:baffled::baffled: pamietam jak jeszcze filipek byl malenki przyszedl do nas gazownik i tak przy okazji zaczelismy rozmawiac o dzieciach , on sie pyta jak ze spaniem w nocy ja ze super ze cale noce przesypia a on na to ze tez tak mial teraz jego corka ma 7 miechow i dupa budzi sie w nocy i u jego kolegi bylo identycznie:confused::confused::confused:

lilac a to ty masz szarlotke!!!!!!!!!! trzymaj nie jedz!!!!!!!!!!!!!!! ja juz lece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D slyszysz odloz ja natychmiast na talerz!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::-D:-D:-D
No nie jem przecież:-D:-D:-D! Czekam!:-D:-D:-D

witajcie mamuśki:-)
widze że nie tylko Nuśka na takie zapędy "terroryzowania" mamusi ze spaniem:-D moje dziecie tak sie wycwaniło że nie chce spac w łóżeczku tylko z mamusia :confused::tak: a ja głupia oczywiście zamiast być twardą i nie barć jej do łóżka to miekne i ostatnimi czasy Mała spi ze mną:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Marzycielko życzę powodzenia:tak:
powiem szczerze że ja tez ostatnio zastanawiam sie nad tym zeby zjechać do mojego M. Męczy mnie takie zycie na odległość, on w Dani my tu w Polsce... traci bardzo duzo z zycia naszej kruszynki... sytuacja dokładnie wyklaruje sie dopiero pod koniec tego roku a do tego czasu musi byc tak jak jest:-(
miłego dnia

hejjjjjjjjjj
kurcze ja nie moge moje dziecie ma problemy ze spaniem w nocy:baffled: budzi sie co 3 godziny a czasem ( tzn bardzo czesto:-() jak sie obudzi zje mleczko to nie usnie w lozeczku wierci sie steka ryczy , jak go przeniesiemy do siebie to migiem zasypia:baffled::baffled::baffled: teraz skojarzylam ze te nasze problemy senne pojawily sie w momencie zmiany mieszkania???? czy to mozliwe ze on sie jeszcze nie potrafi przestawic na nowe miejsce?????:confused::confused::confused: dzis byl postep uparlam sie ze ok niech sie budzi co 3 godziny ale od naszego lozka wara!!!!!!!!!:-D:-D:-D i jakos dal rade do 4 pospac sam po 4 juz z nami:zawstydzona/y: fakt zje i zaraz usnie obudzi sie na jakies 30 minut przed 7 powyglupia sie na lozku i pada i tak spi do 8 :-(

tesknie za calymi przespanymi nockami:-(:-(:-(

a u nas tak ktoras miala wczoraj kupna szarlotke ?? ktora to bo nie wiem gdzie sie wpraszac:-D:-D:-D:-D

randka z mezem udana hihhh:-D:-D

Agatkas ekspres super!!!!!!!! teraz to juz napewno bede wpadac na ta kawe hihihi:-D:-D:-D

Marzycielko trzymamy z Filipkiem kcuki:tak::tak::tak:

U mnie to samo! Mała śpi sokojnie tylko ze mną w łóżku.... wkładam ją do łóżeczka i jest ryk! I bez cyca nie zaśnie! Cały dzień w sumie byłaby w stanie bez cycka wytrzymać, ale nie pójdzie spać porządnie dopóki cycusia nie dostanie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry