lilac23
Fanka BB :)
no to trzymam kciukasy za lepsze:-):-):-)Hey
W weekend opuszczamy Warszawę a koło listopada Polskę mój M już wcześniej bo za 3 tygodnie.
Teraz wszystko się zmieni i mamy nadzieję, że na lepsze!:-)
Sto Lat dla Jubilatów!!!:-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to trzymam kciukasy za lepsze:-):-):-)Hey
W weekend opuszczamy Warszawę a koło listopada Polskę mój M już wcześniej bo za 3 tygodnie.
Hey
A gdzie wyjeżdżacie jeśli można wiedziec?
Marzycielko trzymam za Was kciuki.W weekend opuszczamy Warszawę a koło listopada Polskę mój M już wcześniej bo za 3 tygodnie.
Teraz wszystko się zmieni i mamy nadzieję, że na lepsze!:-):-):-)
No to superowoBędziemy mieszkać w Czechach w Pradze:-)
M dostał pracę w firmie międzynarodowej.

No i super!!bardzo sie cieszymy,ja i adhd MarianTo nie tajemnica:-)
Będziemy mieszkać w Czechach w Pradze:-)
M dostał pracę w firmie międzynarodowej.

budzi sie co 3 godziny a czasem ( tzn bardzo czesto:-() jak sie obudzi zje mleczko to nie usnie w lozeczku wierci sie steka ryczy , jak go przeniesiemy do siebie to migiem zasypia

teraz skojarzylam ze te nasze problemy senne pojawily sie w momencie zmiany mieszkania???? czy to mozliwe ze on sie jeszcze nie potrafi przestawic na nowe miejsce?????

dzis byl postep uparlam sie ze ok niech sie budzi co 3 godziny ale od naszego lozka wara!!!!!!!!!

i jakos dal rade do 4 pospac sam po 4 juz z nami
fakt zje i zaraz usnie obudzi sie na jakies 30 minut przed 7 powyglupia sie na lozku i pada i tak spi do 8 :-(

Moja tez ostatnie trzy noce sie budzzi co chwile,z placzem...hejjjjjjjjjj
kurcze ja nie moge moje dziecie ma problemy ze spaniem w nocybudzi sie co 3 godziny a czasem ( tzn bardzo czesto:-() jak sie obudzi zje mleczko to nie usnie w lozeczku wierci sie steka ryczy , jak go przeniesiemy do siebie to migiem zasypia
teraz skojarzylam ze te nasze problemy senne pojawily sie w momencie zmiany mieszkania???? czy to mozliwe ze on sie jeszcze nie potrafi przestawic na nowe miejsce?????
dzis byl postep uparlam sie ze ok niech sie budzi co 3 godziny ale od naszego lozka wara!!!!!!!!!
fakt zje i zaraz usnie obudzi sie na jakies 30 minut przed 7 powyglupia sie na lozku i pada i tak spi do 8 :-(
tesknie za calymi przespanymi nockami:--
-(
a u nas tak ktoras miala wczoraj kupna szarlotke ?? ktora to bo nie wiem gdzie sie wpraszac
randka z mezem udana hihhh
Agatkas ekspres super!!!!!!!! teraz to juz napewno bede wpadac na ta kawe hihihi
Marzycielko trzymamy z Filipkiem kcuki![]()

ja mam kupną szarlotkę ale wpadaj szybko, szybko bo włąśnie mam chrapkę na tą koncówkę co zostałą. Na dwie jeszcze podzielęhejjjjjjjjjj
kurcze ja nie moge moje dziecie ma problemy ze spaniem w nocybudzi sie co 3 godziny a czasem ( tzn bardzo czesto:-() jak sie obudzi zje mleczko to nie usnie w lozeczku wierci sie steka ryczy , jak go przeniesiemy do siebie to migiem zasypia
tesknie za calymi przespanymi nockami:--
-(
a u nas tak ktoras miala wczoraj kupna szarlotke ?? ktora to bo nie wiem gdzie sie wpraszac
randka z mezem udana hihhh
Agatkas ekspres super!!!!!!!! teraz to juz napewno bede wpadac na ta kawe hihihi
Marzycielko trzymamy z Filipkiem kcuki![]()