reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziendobrowo koffane!!!!
Nadrabiam Was,nadrabiam,co jakis czas po troche a Wy ciagle drukujecie jak oszalale:-D:-D
Musze szybko od nowa "wychowac" moje dziecko,bo po tej polsce jest rozbestwiona jak nie powiem kto:angry::angry:babcie,ciocie ja nosily,non stop...to i sie dziec przyzwyczail:baffled:i teraz mam takie tango,corke wyjeta zywcem z programu super niania...:-(
Ale ona mi wroci do siebie mam nadzieje...:sorry2:
Witaj witaj :tak:

Nadrabiaj nadrabiaj , a co myslałas ze my Cie bedziemy oszczędzać ?:-D

No moje dziecko tez się zepsuło a ja już chce wakacje od niego choć na jeden dzien :sorry2:

reklama
Ja wpadlam tylko na chwileczke przywitac sie dzis to na bank nie bede miala czasu posiedziec na bb bo jeszcze nic nie przygotowane na wyjazd :-D waliza ppusta stoiiiii :tak: dzis sie biore za robote dosc gadania:-D odpoczniecie sobie odemnie...
K.A.J.A kofannaaaaaaa ciesze sie ze juz powrocilas strasznie mi ciebie brakowalo :tak: niech ci dziewczyny powiedza jak i m d... trulam gdzie ta kaja,kajuska moja :-D a co do dziecia przestawi sie moj tez tak mial jak moja siora wyjechala no i na bank bede miala takie chece jak wrocimy do domku bo tam to ciocia,wujek a moja sora nie moze jak maly placze zaraz go na rece bierze ( mowi ze jej zal malego a co ze mna pozniej:szok:)no i napewno mi dziecko rozbestwi...
milego dzionka wszytkim zycze
spadammmmmmmmmm tadammmmmmmm :-D:-D

Dziendobrowo koffane!!!!
Nadrabiam Was,nadrabiam,co jakis czas po troche a Wy ciagle drukujecie jak oszalale:-D:-D
Musze szybko od nowa "wychowac" moje dziecko,bo po tej polsce jest rozbestwiona jak nie powiem kto:angry::angry:babcie,ciocie ja nosily,non stop...to i sie dziec przyzwyczail:baffled:i teraz mam takie tango,corke wyjeta zywcem z programu super niania...:-(
Ale ona mi wroci do siebie mam nadzieje...:sorry2:
witaj Kaja! Opopwiadaj, opowiadaj................

Hey

W weekend opuszczamy Warszawę a koło listopada Polskę mój M już wcześniej bo za 3 tygodnie.
Teraz wszystko się zmieni i mamy nadzieję, że na lepsze!:-)

Sto Lat dla Jubilatów!!!:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry