reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witajcie mamuśki:-)
widze że nie tylko Nuśka na takie zapędy "terroryzowania" mamusi ze spaniem:-D moje dziecie tak sie wycwaniło że nie chce spac w łóżeczku tylko z mamusia :confused::tak: a ja głupia oczywiście zamiast być twardą i nie barć jej do łóżka to miekne i ostatnimi czasy Mała spi ze mną:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Marzycielko życzę powodzenia:tak:
powiem szczerze że ja tez ostatnio zastanawiam sie nad tym zeby zjechać do mojego M. Męczy mnie takie zycie na odległość, on w Dani my tu w Polsce... traci bardzo duzo z zycia naszej kruszynki... sytuacja dokładnie wyklaruje sie dopiero pod koniec tego roku a do tego czasu musi byc tak jak jest:-(
miłego dnia

To juz zawsze coś :-D

Albo mam pomysł ale ciiiiiii ... tygrysowi damy tylko polizać :sorry2:
no nie wiem Agaciu czy to przejdziez tym polizać:-D:-D:-D

A co do tego spania naszych pociech to czy to przypadkiem nie jest ten etap o odczuwaniu separacji czy coś. Tak mi się kojarzy z tymi czarnymi tygodniami albo za mało kawy piję

A co do tego spania naszych pociech to czy to przypadkiem nie jest ten etap o odczuwaniu separacji czy coś. Tak mi się kojarzy z tymi czarnymi tygodniami albo za mało kawy piję
Własnie o tym samym pomyślałam ... mój mały spi kiepsko w nocy nie chce zebym go odkładała do łózeczka (zresztą w dzien idetycznie ), jak mnie nie widzi to płacz, a jak nie daj Boże przejde obok niego i go nie wezmę, to krzyk taki ze sąsiedzi słyszą :dry:

no nie wiem Agaciu czy to przejdziez tym polizać:-D:-D:-D

byc może to juz ten etap :tak:bo nawet dzis jak wychodziłam do prac to Nusia nie chciała zejśc mi z rak, tylko tak przyczepiła sie do bluzki i wtuliła we mnie a mnie az serce ścisnęło z żalu ze muszę ja zostawić :-(:-(:-(

Własnie o tym samym pomyślałam ... mój mały spi kiepsko w nocy nie chce zebym go odkładała do łózeczka (zresztą w dzien idetycznie ), jak mnie nie widzi to płacz, a jak nie daj Boże przejde obok niego i go nie wezmę, to krzyk taki ze sąsiedzi słyszą :dry:
U mnie prawie identycznie jedynie w nocy jest spokój bo śpi z nami

Jeeeezuuuuu Lilac a dasz rade podzielić na trzy :sad:?

To juz zawsze coś :-D

Albo mam pomysł ale ciiiiiii ... tygrysowi damy tylko polizać :sorry2:
Agacia ty sie nie wpiierdzielaj do tej szarlotki lepeiej co!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja wszysto slyszalam te spiskowanie za moimi plecami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

i tak bede pierwsza u lilac hihihihihih:-D:-D:-D:-D

a i przyszlo nam krzeselko hhhihih jest super tylko jaK SKRECALAM I TA RURKE SIE WKLADA ZEBY ZAMOCOWAC SIEDZICKO TA NA ZAKONCZENIE TEJ RURKI JEST NAPISANE ZEBY NALOZYC JAKAS GWIAZDKE I POTEM JAKAS OSLONKE A JA MIALAM TYLKO W ZESTAWIE TAKIE KOLECZKO CZERWONE I TYLKO TO NALOZYLAM TEZ TAK MACIE?????????

Agacia ty sie nie wpiierdzielaj do tej szarlotki lepeiej co!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja wszysto slyszalam te spiskowanie za moimi plecami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

a i przyszlo nam krzeselko hhhihih jest super tylko jaK SKRECALAM I TA RURKE SIE WKLADA ZEBY ZAMOCOWAC SIEDZICKO TA NA ZAKONCZENIE TEJ RURKI JEST NAPISANE ZEBY NALOZYC JAKAS GWIAZDKE I POTEM JAKAS OSLONKE A JA MIALAM TYLKO W ZESTAWIE TAKIE KOLECZKO CZERWONE I TYLKO TO NALOZYLAM TEZ TAK MACIE?????????
E tam zaraz pierwsza :blink:

A co do krzesełka to skomplikowane :-D, ale zaraz najrze

reklama

ja mam inne krzesełko, retro drewniane. Sama miałam takie jak byłam mała a teraz mój tata znalazł takie dla Kubunia więc w temacie gwiazdek i czrwonych kółek nie pomoge.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry