reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hejjjjjjjjjj
kurcze ja nie moge moje dziecie ma problemy ze spaniem w nocy:baffled: budzi sie co 3 godziny a czasem ( tzn bardzo czesto:-() jak sie obudzi zje mleczko to nie usnie w lozeczku wierci sie steka ryczy , jak go przeniesiemy do siebie to migiem zasypia:baffled::baffled::baffled: teraz skojarzylam ze te nasze problemy senne pojawily sie w momencie zmiany mieszkania???? czy to mozliwe ze on sie jeszcze nie potrafi przestawic na nowe miejsce?????:confused::confused::confused: dzis byl postep uparlam sie ze ok niech sie budzi co 3 godziny ale od naszego lozka wara!!!!!!!!!:-D:-D:-D i jakos dal rade do 4 pospac sam po 4 juz z nami:zawstydzona/y: fakt zje i zaraz usnie obudzi sie na jakies 30 minut przed 7 powyglupia sie na lozku i pada i tak spi do 8 :-(

tesknie za calymi przespanymi nockami:-(:-(:-(

a u nas tak ktoras miala wczoraj kupna szarlotke ?? ktora to bo nie wiem gdzie sie wpraszac:-D:-D:-D:-D

randka z mezem udana hihhh:-D:-D

Agatkas ekspres super!!!!!!!! teraz to juz napewno bede wpadac na ta kawe hihihi:-D:-D:-D

Marzycielko trzymamy z Filipkiem kcuki:tak::tak::tak:

Tygrysku u nas bylo tak samo po powrocie z dzialki:tak::tak::tak:ale jedna noc i Jula spi w miare spokojnie;-)wiec moze to byc zmiana miejsca albo ząbki nasza budzila sie bardzo czesto jak dziasla jej dokuczaly...podobno dzeci bardzo niespokojnie spia jak wyłażą trzonowe ząbki:szok::szok::szok::szok::szok:

Hey

W weekend opuszczamy Warszawę a koło listopada Polskę mój M już wcześniej bo za 3 tygodnie.
Teraz wszystko się zmieni i mamy nadzieję, że na lepsze!:-)

Kasia powodzenia!!!!!Trzymamy kciuki żeby wam sie powiodło...i pisz do nas koniecznie:tak::tak::tak:

Własnie o tym samym pomyślałam ... mój mały spi kiepsko w nocy nie chce zebym go odkładała do łózeczka (zresztą w dzien idetycznie ), jak mnie nie widzi to płacz, a jak nie daj Boże przejde obok niego i go nie wezmę, to krzyk taki ze sąsiedzi słyszą :dry:

U nas to samo...chyba bede nosiła Julę w MT bo inaczej to nawet do kuchni nie mam jak wyjśc bo jest taki pisk:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry