reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Boże, dziewczyny jaka jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
Nie sądziłam że może nam się przydarzyć coś takiego :no::no: Ktoś nam się włamał na konto na allegro :crazy: Ja dzisiaj się loguję, patrzę i oczom nie wierzę :szok::szok::szok::szok: Ktoś z naszego konta kupił wczoraj 3 piece koza czy jakieś tam :no::wściekła/y::crazy: No k-va :angry::angry::baffled: Zmieniliśmy już hasło, napisałam maila do sprzedawcy ( mam nadzieję że zrozumie sytuację ) i do administratora allegro a co dalej, zobaczymy, ale ja nie mam zamiaru płacić 500 zł za jakieś piece które do niczego mi nie są potrzebne :angry::no::no: normalnie chyba dzisiaj nie zasnę z nerwów :baffled::baffled:

ludziom sie naprawde nudzi:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Boże, dziewczyny jaka jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
Nie sądziłam że może nam się przydarzyć coś takiego :no::no: Ktoś nam się włamał na konto na allegro :crazy: Ja dzisiaj się loguję, patrzę i oczom nie wierzę :szok::szok::szok::szok: Ktoś z naszego konta kupił wczoraj 3 piece koza czy jakieś tam :no::wściekła/y::crazy: No k-va :angry::angry::baffled: Zmieniliśmy już hasło, napisałam maila do sprzedawcy ( mam nadzieję że zrozumie sytuację ) i do administratora allegro a co dalej, zobaczymy, ale ja nie mam zamiaru płacić 500 zł za jakieś piece które do niczego mi nie są potrzebne :angry::no::no: normalnie chyba dzisiaj nie zasnę z nerwów :baffled::baffled:

uuuuuuuuu dlatego ja wlasnie boje sie uzywac allegro :crazy:

nIO moj misio wraca za jakies 30 minutek...wiec ja zamiast Damieckiego bede miala Kamilka obok siebie;)

dobrze Ci, mój to dopiero za jakies 2godz będzie...buuu...

o masakra, dobrze, ża ja tam konta nie mam, mam za to ebay, ale tu chyba takich cyrków nie ma...mam nadzieje:baffled:

dobrze, że od razu zaczęłaś działać myślę, że w takiej sytuacji nie powinno być problemu, ale jak to się stało?
ktos musiał znać wasze hasło, i głupi żart sobie zrobił, no bo piece????dla mnie to zdecydowanie jak głupi żart wygląda

Ja dopiero dopchałam sie do kompa, bo mężulek jakieś cuda robił z filmem, chcecie zobaczyc :ninja2::ninja2:

Jula juz spi, musielismy uciekac z wieczormnego spacerku bo mega chmury straszyly i blyskalo sie ale postraszylo i gdzies poszlo sobie:sorry2::sorry2::sorry2:

Ok nie mam co nadrabiac wiec znikam spaciuniać

Dobranoc do juterka:tak::tak::tak:

uuuuuuuuu dlatego ja wlasnie boje sie uzywac allegro :crazy:

ale my już tyle lat kupujemy przez allegro i nigdy nie było takich jaj :baffled::-(

a jakie to te piece typu koza :-D:szok::szok: nie znam

też nie znam :sorry2: a wyglądają tak Piec Piecyk KOZA Szamotowy,Super Grzanie do 90m 2 (715376154) - Aukcje internetowe Allegro

o masakra, dobrze, ża ja tam konta nie mam, mam za to ebay, ale tu chyba takich cyrków nie ma...mam nadzieje:baffled:

ehhh, ja myślę że allegro czy ebay - jeden kit, wszystko to samo, jak ktoś się będzie chciał włamać a zna się na takich rzeczch to się włamie

reklama
Do góry