ale my już tyle lat kupujemy przez allegro i nigdy nie było takich jaj:-(
To mnie wystraszylas, ja co tylko da sie kupuje na allegro....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ale my już tyle lat kupujemy przez allegro i nigdy nie było takich jaj:-(

śliczna dziewczynka...
szkoda ze juz zajeta przez Wiktorka
a Marika czyjas juz jest?![]()
Wiktor jest zajety...dla Madzienkowej Juli;-)
Alex jest do wziecia....
mimo ze on szczery w uczuciach chyba nie bedzie...Wasze syny tez tak wyrywaja laski na miescie,na spacerkach...
Alex nie spojrzy na zadna po 30i na zadnego faceta...mlode,jedrne i zadbane
![]()
Jak Agatkas zobaczy ze Wiktorek mialbyc Julci to bedzie rozruba
Jula kiedys juz wspominala ze sie za niego wezmie
Czyli Alex staje do boju???oki na razie Jula da wolne Zuzce ale co bedzie pozniej zobaczymy
![]()
a Wikus to czasem ostatnio nie zdradzil Zuzinki ???![]()
Dziewczyny moglybyscie polecic mi jakis fajny serial?![]()
Ogladalam Prison break, pozniej przerwalam na 4 serii, obejrzelismy wszytskie sezony Lostów w 3 tygodnieteraz czekamy na 6 sezon. W miedzyczasie ogladalismy na hbo "true blood" po 5 odcinku nie wytrzymalismy i sciegnelismy cala serie do konca. Teraz leci druga, wlasnie pojawil sie 9 odcinek ale jak pomysle ze teraz na kazdy mam czekac tydzien to jestem zalamana dlatego szukamy jakiegosc innego ktory mozemy od poczatku ogladac
![]()
Kajka nie kuśZostaly nam 4 odcinki. Ogladalismy tak po pare odc. ale jakos przestal nas tak wciagac.Mowisz ze tak sie konczy ? To chyba obejrze w koncu. A powiedz tylko czy zakonczenie smutne czy wesole? Nic wiecej

rewelacja:-):-):-):-):-):-):-)Ja dopiero dopchałam sie do kompa, bo mężulek jakieś cuda robił z filmem, chcecie zobaczyc
Jula juz spi, musielismy uciekac z wieczormnego spacerku bo mega chmury straszyly i blyskalo sie ale postraszylo i gdzies poszlo sobie
Ok nie mam co nadrabiac wiec znikam spaciuniać
Dobranoc do juterka![]()
??
Troche was ostatnio zaniedbuje ale Natalce wyrzyna się ostatnia już jedynka i jest okropna a w nocy śpi tylko na moich rękach
.