reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja też lubię kupować przez allegro, więc mam nadzieję że cała ta historia zakończy się dobrze i obejdzie się bez większych problemów :-(

śliczna dziewczynka...:tak::tak:
szkoda ze juz zajeta przez Wiktorka:-D:-D
a Marika czyjas juz jest?:confused:

Wiktor jest zajety...dla Madzienkowej Juli;-)
Alex jest do wziecia....:-D
mimo ze on szczery w uczuciach chyba nie bedzie...Wasze syny tez tak wyrywaja laski na miescie,na spacerkach...:szok:
Alex nie spojrzy na zadna po 30:szok: i na zadnego faceta...mlode,jedrne i zadbane:szok::-D:-D:-D

Prosze mi tu nie mieszac bo w końcu skłócicie tą udaną pare jaką jest moja królewna Zuzia i szanowny zięciunio Wiktorek!!!!!

Jak Agatkas zobaczy ze Wiktorek mialbyc Julci to bedzie rozruba:-D:-D:-D:-D

Jula kiedys juz wspominala ze sie za niego wezmie:-p:-p:-p:-p

Czyli Alex staje do boju???:-D:-D:-Doki na razie Jula da wolne Zuzce ale co bedzie pozniej zobaczymy:happy::happy::happy::happy:

Co zobaczymy? Co zobaczymy?? Jej Ci on i tyle! Koniec kropka!

a Wikus to czasem ostatnio nie zdradzil Zuzinki ???:-p:-p:-p:-D:-D:-D:confused::confused:

Oj no pogubił sie chlopak na moment ale Zuzka wyrozumiała!

Dziewczyny moglybyscie polecic mi jakis fajny serial? :tak:
Ogladalam Prison break, pozniej przerwalam na 4 serii, obejrzelismy wszytskie sezony Lostów w 3 tygodnie:-D teraz czekamy na 6 sezon. W miedzyczasie ogladalismy na hbo "true blood" po 5 odcinku nie wytrzymalismy i sciegnelismy cala serie do konca. Teraz leci druga, wlasnie pojawil sie 9 odcinek ale jak pomysle ze teraz na kazdy mam czekac tydzien to jestem zalamana dlatego szukamy jakiegosc innego ktory mozemy od poczatku ogladac:tak:

Ja obejrzałam DEXTERA całego:) i bardzo mi się podobał...poza tym ogladam Chirurgów.

Kajka nie kuś :-D Zostaly nam 4 odcinki. Ogladalismy tak po pare odc. ale jakos przestal nas tak wciagac.Mowisz ze tak sie konczy ? To chyba obejrze w koncu. A powiedz tylko czy zakonczenie smutne czy wesole? Nic wiecej

końcówka prison break smutno-wesoła:)

Witam

ja niestety mam złe dni, az nie chce mi się pisać, mój dziadzio ma zlamane biodro, lekarze mówili ze prawdopodobni operacja, tylko ze dziadzio ma prawie 85 lat i niewiadomo czy beda chcieli zrobic tą operacje:-(, jestem bardzo smutna:-:)-:)-(,

Ja dopiero dopchałam sie do kompa, bo mężulek jakieś cuda robił z filmem, chcecie zobaczyc :ninja2::ninja2:

Jula juz spi, musielismy uciekac z wieczormnego spacerku bo mega chmury straszyly i blyskalo sie ale postraszylo i gdzies poszlo sobie:sorry2::sorry2::sorry2:

Ok nie mam co nadrabiac wiec znikam spaciuniać

Dobranoc do juterka:tak::tak::tak:
rewelacja:-):-):-):-):-):-):-)

Dziendobry laleczki:-)co to,ja druga zaraz po naszej nocnej Reni:-D??

reklama
Do góry