Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ania, Renia - mi nie przeszkadza jak ktoś dotyka mojego brzusia, ale nic w nadmiarze nie jestr dobre i każdy powinien zapytać zanim wyciągnie rączki w stronę mojego ciała, hahaha.
Ja zaraz wyciągam gorącą pizzę, którą dziergałąm dwie godziny, mam już ślinotok, hehehe.
Czesc dziewczyny i chlopcy z czwartku na piatek cala noc bolał mnie brzuch wiec zadzwonilam do lekarza i kazal mi przyjechac i zobaczył ze to byly skurcze kazal odpoczywac i najważniejsze nie denerwować sie i brac magnez na szczescie wiecej bylo strachu niz problemu wszystko zbadal przytylam tylko 3 kilo od kad jestem w ciazy szyjka zamknieta a planowana wizyte mam na jutro powiedzial ze jak bede lepiej sie czula to moge anulowac wizyte ale ja chce ics bo lubie patrzec na moja dzidzie.
Witajcie, właśnie wróciliśmy z działeczki, u nas na szczęści i wczoraj i dzisiaj było słonecznie, w nocy tylko przeszła burza
W sobotę byliśmy na usg...i będziemy mieli CÓRECZKĘ!!!:-)
Dzidzia jest zdrowa!!!i wszystko jest w porządku...Mój mąz liczył na synka ale jak dowiedział się że będzie dziewczyneczka to aż mu łzy w oczach stanęły i teraz mówi tylko o swojej księżniczce!!!
Marzycielka miałaś rację z tym stresem przed usg...nie ma czego dodatkowo denerwować się...
Pozdrawiam i zaczynam nadrabiać zaległości w czytaniu
Madziulka ja też gratuluję:-)
A mnie coś zaczął brzuch mocno kłuć w dole:-( I plecy na dole też kłują i boli mocniej jak chodzę:-( Chyba muszę poleżeć...
Madzienka gratuluje.
mnie dzisiaj caly dzien bolal jajnik ale juz przeszlo, ale rano jak mnie zaczely lapac skurcze lydki to myslalam ze umre z bolu
a jutro ide do dentysty bo mi plomba wypadla w czwartek naszczescie nibolal mnie zab bo jak ja bym wytrzymala bez tabletki;-)