reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jeszcze zapomniałam Wam napisac jaki fajny sen miałam z piątku na sobotę. Śnio mi się, że mam robione usg 4 d, wszystko jest super i nagle dzidzia rozkłada nogi,a moji chłopcy drą sie: pipka, pipka. Mam nadzieję, ze to proroczy sen. Tak sie w sobotę rano z tego uśmiałam. :)

reklama
Blizniaki życzę Ci rozłożenia tych nóżek:-D....nasz córa własnie tak zrobiła:-D zasłaniała rączkami buźkę ale to co najwazniejsze pokazała bez skrępowania:tak:
Pozdrawiam

Cześć dziewczynki :-)

A My już po spacerku z psami i po śniadanku ;-)
Mała domaga się śniadanka a jak jem to mnie kopie:-D

Jutro o 18.00 mamy USG 3D/4D i już z mężem nie możemy się doczekać ile Nikolcia mierzy i waży. Pewnie już dużaaa jest. Ostatnie USG miałam w 16 tyg. ciąży a teraz mamy 24 tydzień więc już długo nie patrzyłam na dzidzię:-)

Zapominajka nie jesteś sama....ale mi sprawia radośc na myśl o jutrzejszym usg:-)
No a tak to witam wszystkie mamuski z rana....wczoraj się naczytałam o Dagulli zabku i jak mnie wieczorem zaczeła bolec dolna ósemka...a okazało sie,ze nagle po nie wiem jakim czasie zachciało jej się wyrzynać do konca...teraz jest już lepiej,ale mam napuchnięty policzek i uczicie,jakbym cos rzuła tam cały czas....maskara....

A moja żonka-Kluska ma teraz jakieś 61kg, czyli tyle co pamiętam to przytyła jakieś 4-5 kg, ale przy jej wzroście 174 to widze że szczupełko jest solidne.... no ale to cecha raczej rodzinna bo teściowa też całą ciąże szczupła była :) ten typ tak ma poprostu:-p

reklama
Moja siostra jest w 15 tyg. i już wie, że będzie miała dziewczynkę a mój nieśmiałek mi nic nie pokazał :-( niech już będzie 12 siepnia!!!

Marzycielko mnie też maluszek kopie jak coś jem :-)

Byłam na weekend u mamy i tak fajnie było a całą sobotę spędziłam u mojej drugiej siostry która ma prawie 5 miesięcznego synka i uczyłam się kąpać maluszka :-) Mikołaj jest po prostu cudny!!! Jak się do niego mówi to cały czas się śmieje :-) Taki śmiechotek jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry