reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Aj Myszqa ja tez jak widze takie malenstwa to chcialabym juz swojego dziubka miec obok siebie...:tak:A teraz mykam na zakupki:} musze cos pysznego na obiadek upichcić:-)

Kluskawa popieram, że szkoda czasu, ja też już nie stoję w bankach i wszystkie opłaty i przelewy firmowe załatwiam przez internet, tak jest szybciej i taniej, a poza tym człowiek szybko przyzwyczaja się do dobrego i już teraz nie wyobrazam sobie inaczej.

Witajcie z południa. U was tez jest tak parno i okropnie? Normalnie nie idzie wytrzymac.
A ja się właśnie szykuję do lekarza i mam nadzieję że juz dzisiaj sie dowiem co będzie bo juz mam dosyc tych wszystkich pytań czy już wiemy.Ostatnio mój Misiek na takie pytania odpowiada że pewnie że wiemy-napewno dziecko i od razu wszystkim zamykają się buzie.

Marzycielka jesce tylko z jakies 34 godzinki i bedziemy na usg:} hahahhaha:-D

Normalnie tez już nie moge wytrzymać:-D:-D:-D

Moja siostra jest w 15 tyg. i już wie, że będzie miała dziewczynkę a mój nieśmiałek mi nic nie pokazał :-( niech już będzie 12 siepnia!!!

Marzycielko mnie też maluszek kopie jak coś jem :-)

Byłam na weekend u mamy i tak fajnie było a całą sobotę spędziłam u mojej drugiej siostry która ma prawie 5 miesięcznego synka i uczyłam się kąpać maluszka :-) Mikołaj jest po prostu cudny!!! Jak się do niego mówi to cały czas się śmieje :-) Taki śmiechotek jest.

No widzisz jakie mamy mądre niunie kopią za to , że ich karmimy haha:-D:-D

Witajcie z południa. U was tez jest tak parno i okropnie? Normalnie nie idzie wytrzymac.
A ja się właśnie szykuję do lekarza i mam nadzieję że juz dzisiaj sie dowiem co będzie bo juz mam dosyc tych wszystkich pytań czy już wiemy.Ostatnio mój Misiek na takie pytania odpowiada że pewnie że wiemy-napewno dziecko i od razu wszystkim zamykają się buzie.

Jest mi duszno i wogóle coraz gorzej śpie bo brzuszek mam coraz większy jak widać na zdjęciach :-D

reklama
Witam wszystkich:-)
Wczoraj miałam takiego doła psychicznego że masakra...cały dzień przeryczałam...właściwie bez powodu....chyba jakieś wahanie nastroju:-):-):-) a dziś mnie oczy pieką...Do tego wstałam już o 5.30 bo na 7 musiałam być u dermatologa...dostałam jakiegoś uczulenia...i niepotrzebnie wstawałam bo lekarz nic mi nie zapisał "bo w ciąży nic nie wolno" i mam se sudocrem kupić:angry: na tyle to sama wpadłam.......
Od wczoraj mała tak się kokosi,że brzuch mi się rusza....do tej pory to jak myszka...a teraz daje popalić..:-)
W Gdyni do teraz było nawet przyjemnie ale właśnie zaczęło lać jak z cebra i burza straszna...ale może i dobrze...trochę powietrze się oczyści:-)
Cyprysiowa mnie też kłuje podbrzusze...a dziś wyjątkowo mocno...tak jakby mnie coś w jajnikach ciągneło...ale rozmawiałam o tym z lekarzem i powiedział że to nic groźnego i mam brać nospe jak bardzo dokucza...i nie dźwigać:-)

Ja usg mam w piątek ale przed badaniem tą cholerną glukozę będę musiała wypić...blehhh...mam nadzieję że tym razem mała porządnie się rozłoży i potwierdzi już na 100% co ma między nogami i nie będzie taka złośliwa jak ostatnio :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry