kana161
Mama "terrorystek" :P
nio ja też się ciesze ogromnie.....teraz jest na płytkacxh już ,a bedzie jeszcze reszta na pendrive ....Aaaaa zapomnialam, Karolinko super że zdjęcia Mariczki ocalonemy kupilsmy odzielny dysk i trzymamy na nim same zdjecia, mam nadzieje ze nam nie padnie
![]()
oj mam nadzieje,ze szybko spadnie...albo tak jak pisała Agatkas ,albo 3 dniówka...u nas było to drugie.....tak czy siak oby szybko przesżło i koniecWitam dziewczyny!!!
Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów dzisiejszych czyli Poli i Bartusia, 1000 buziaków od cioci Darii i Gabrysi
A u nas nocka fatalna, malutka obudziła się o 4 w nocy z wielkim płaczem, okazało się że ma 39 stopni gorączki a ja nie miałam nic w domu na zbicie, robiłam jej chłodne okłady i spadło jej troszkę do rana. A od rana na przeciwgorączkowych jest bo ciągle jest ta temperatura na szczęście teraz troszkę spadła i ma 37,5.
Kana fajnie że udało się odzyskać zdjęcia małej szkoda by było stracić taką pamiątkę.
A my juz w domku...bylismy u kumpeli na obiedzie...tak sie co weekend zamieniamy raz u nas raz u niej...beka jak nic...hahahah a teraz tatus daje malutkiej amku w postaci mleczka....wiec mam chwilke na pisanie,bo inaczej to nie bardzo....
Mari broi tak,ze SZOKKKK....oczy dookolo glowy strach sie bac co bedzie jak zacznie chodzic.....oszaleje...kurcze jab yłam grzeczna.....

Ale to już standard, w końcu weekend się zaczął
Miałam dziś ambitny plan okna umyć, ale pogoda zadecydowała za mnie. Zaraz pewnie mężowy mnie wyrzuci z kompa, bo cały dzień jakiś kosztorys robi do naszego przyszłego domku
ale myśle sobie w nocy pewnie na zeby bo tak zawsze u nas bylo ale rano maly niezbyt chetny do pokazywania swojego uzębienia i palcem nic nie wyczułam ale łyżeczką sie udało także czwarty ząbek już się przebił
poczekaj aż Mari zacznie biegać