tygrysek82
Fanka BB :)
jeny widze ducha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo jest tu ktoś!!!!!!!
, jeny jakie pustki![]()

renia o tej porze na bb!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????

ktora tam u was godzina jest teraz?????

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeny widze ducha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo jest tu ktoś!!!!!!!
, jeny jakie pustki![]()

renia o tej porze na bb!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????

ktora tam u was godzina jest teraz?????

aaa, zapomniałam napisać że Hania i Alanek są wspaniałymi maluszkami, a Pytia i Edee to świetne, urocze kobitki![]()
I już chciałam gratulować
Ale i tak gratulujemy - zębolka 
;-)eno to caly dzien przed Toba hihihh a my powoli szykujemy sie do spanie echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh a to dzis nie w pracy??????;-)dopiero jadłam obiadek - jest 2 ;-)
a na 3:15 ide ze swoim skarbem do lekarza, zobaczymy ile się przytyło![]()
to że my kwitniemy w domu jak te kwoki to nie znaczy ze wszystkie tak robiaeno to caly dzien przed Toba hihihh a my powoli szykujemy sie do spanie echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh a to dzis nie w pracy??????;-)

...a ja????????????????całymi dniami sama....

nie tylko ty sama, ja rowniezto że my kwitniemy w domu jak te kwoki to nie znaczy ze wszystkie tak robia
Renia przynajmniej ma kontakt z człowiekami...a ja????????????????całymi dniami sama....
![]()

nie tylko ty sama, ja rowniez![]()

ja dzisiaj mam wolne, mój M sam dzisiaj pracował;-)eno to caly dzien przed Toba hihihh a my powoli szykujemy sie do spanie echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh a to dzis nie w pracy??????;-)

ale ostatnio jak moja mała tak broi to nawet nie mam czasiku posiedzieć...
:-