Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mam stresiora, mimo ze to trzecia klasa.Ja mam stresa przed ta czwartą klasą chyba większgo niz Tomek, jacy nauczyciele, jaka klasa( od 4 jest podział bo klasy sportowe sa) czy bedzie sobie dawał rade ( czyli czy raczy sie choc troszke w domu pouczyc ) bo inaczej to mnie czeka rola straznika więziennego i pilnowanie kartka w kartke czy wsio zrobione![]()

Kochana mam nadzieję że n ie masz mi za złe, podpinam sięDużo zdrówka Kacperku !!!
oraz
Sto lat dla Mopka z okazji osiemnastych urodzinek![]()
Z tego co wiem, to z gorączka nie można wychodzić, z katarem, kaszlem można lae z gorączką nie.Dziewczyny ja tak szybciutko tylko, bo Filip mi się obudził i taka straszna maruda, że szok nawet minutkę sam nie posiedzi. Powiedzcie mi tylko czy mogę iśc z nim na spacer jeśli ma gorączkę czy lepiej sobie darować? Wczoraj wieczorem miał 38,7st, po czopku mu zeszła i dzis ma lekki stan podgorączkowy. Dodam, że u nas jest dziś bardzo gorąco, prawie 30stopni.
Taki mąż to skarb.A niemezowy mój wczoraj poprzywoził mi fajniutkie ciuszki...bo nawet wymeczona mała wczoraj juz nie napisałam nawet..sukieniuse, sódniczki dwie, bluzy rewelacyjne...az kochany moj:*"*:* i wyobrazcie sobie,ze nie dosc,ze idelanie dopasowane rozmiarowo to jeszcze jakie super...

Dzielny przedszkolaczekCześć mamuśki kochane!
Za nami wielki dzień - mój Jasio pierwszy raz w przedszkolu...Rozstanie było dramatyczne, ale potem dzwoniłam i pani powiedziała, że parę minut po moim wyjściu już się bawił i w ogóle cały dzień był bardzo grzeczny. Mam nadzieję, że jutro też tak będzie. Normalnie, nie miałam pojęcia, że tak to będę przeżywać!
, kiedy to zleciało
, a co ja mam powiedzieć, jak mój pojechał tydzień temu i pewnie w tym tygodniu nie wróci, nawet nie wiadomo kiedy dokładnie
a jaki masz ten kojec bo ja właśnie szukam może byś mi coś doradziłaniema noszenia, ona przyjedzie ze swoim kojcem i kropka![]()
można śmiało wychodzić z dzieckiem nawet jak na temperaturę pod warunkiem że dziecko jest nie chodzące tylko jedzie w wózku, tak mi wczoraj powiedziała pediatra.Dziewczyny ja tak szybciutko tylko, bo Filip mi się obudził i taka straszna maruda, że szok nawet minutkę sam nie posiedzi. Powiedzcie mi tylko czy mogę iśc z nim na spacer jeśli ma gorączkę czy lepiej sobie darować? Wczoraj wieczorem miał 38,7st, po czopku mu zeszła i dzis ma lekki stan podgorączkowy. Dodam, że u nas jest dziś bardzo gorąco, prawie 30stopni.
Ja też jestem z 13 września:-)Aj kochane ja tez ja też sama...tylko teraz męzowego niedoszłego jeszcze mam bo po nockach jest.....
No i Was...ale ostatnio jak moja mała tak broi to nawet nie mam czasiku posiedzieć...
:-
-
-(
Ale muszę się pochwalić ,a raczej mojego dziecia ,ze poszła spac,bez lulkania zasnęła ładnie przy buteleczce na rączkach....kochana moja;*
Ja tez padam na twarz i jesce jedno dobre z dzisiaj to to ,ze umówiłam sie w koncu z księdzem na piątek to moze jeszcze Mari się załapie na chrzest 13 września w mamusine urodzinki :-)
nadrabiam i lulku uciekam:*

oj tam Agacia ponarzekaj troche przy swoim ze kregoslup cie boli, ze wozek ciezkiNo ja już jestem dawno, ale jakos tak głupio mi był trzeci dzień z rzędu byc pierwszą na forum
Więc witam sie DRUGA
A my nocka super. Mały zasnął o 20:00 obudził sie o 7:00 na pierwsze mleczko, no i juz buszuje
Tygrys super masz z tym wózkiem, ja to jeszcze sobie poczekam![]()

zmieknie jak nic ten Twoj hihihhi ja juz z 2 miesiace biadolilam nad swoim losem biednego kurczaka domowego co musi na 4 pietro z wozkiem latac

i jest rezultat baaaaaaaaa nawet kolor mi sie udal

oj tam Agacia ponarzekaj troche przy swoim ze kregoslup cie boli, ze wozek ciezkizmieknie jak nic ten Twoj hihihhi ja juz z 2 miesiace biadolilam nad swoim losem biednego kurczaka domowego co musi na 4 pietro z wozkiem latac
i jest rezultat baaaaaaaaa nawet kolor mi sie udal
![]()
tylko, że ja nie mieszakam na 4 piętrze .. to się nie uda
, zosatwiam wózek w garazu 
Oj Agacia to powiedz ze pchanie wozka podjazdem do garazu bardzooooooooooooooo cie meczy:-):-):-):-):-)tylko, że ja nie mieszakam na 4 piętrze .. to się nie uda
, zosatwiam wózek w garazu
![]()
hihiOj Agacia to powiedz ze pchanie wozka podjazdem do garazu bardzooooooooooooooo cie meczy:-):-):-):-):-)