Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nio u nas tez tak bylo dawniej a teraz Fifi juz nawet usmiechniety woła mamaA moje dziecko jak jest marudne to ma żal do całego świata i na wózek patrzy bokiem
Po przeczytaniu posta Sawki przypomniało mi sie co miałam wam napisać .... Mati zaczął wołać mama ale .... tylko jak jest zły , wściekły , rozżalony ... woła wtedy z piskiem wielkim " mamamamamam" ... wyglada to jakby mnie wyzywał![]()

tata, nie nie nie, nununu ,baba , ostatnio na jego top liscie jest cos w stulu Q Q sadze ze to kuku gdyz jak bawimy sie w kuku to powtarzza i mowi kuku. Jaeny teraz sie cieszymy z kazdego nowego slowa 

a ciekawe jak zaczna nam pyskowac te male skrzaty oj wtedy juz nie bedzie tak wesolo

ooo pierwsze sukcesyAcha i ja tez się wzięłam za nocne pobudki małego ... dzisiaj spał od 20 do 7 wiec mamy malutki sukces ... przebudził sie na 2 sekundy o 4 bo jakimś cudem znalazł się w nogach łózeczka i było mu niewygodnie. Ale nie ciesze sie na zapas, bo z moim dzieckiem to róznie![]()

I Agacia pokazała Matiemu kto tutaj rządzi w nocy hihihih

U nas też jest coś w rodzaju akuku... uwielbia tą zabawe i próbuje powtarzac akuku i tak śmiesznie to brzminio u nas tez tak bylo dawniej a teraz Fifi juz nawet usmiechniety woła mamatata, nie nie nie, nununu ,baba , ostatnio na jego top liscie jest cos w stulu Q Q sadze ze to kuku gdyz jak bawimy sie w kuku to powtarzza i mowi kuku. Jaeny teraz sie cieszymy z kazdego nowego slowa
a ciekawe jak zaczna nam pyskowac te male skrzaty oj wtedy juz nie bedzie tak wesolo
![]()

noooo ... hihi ....nareszcie mama żądzi, ale tylko czasamiooo pierwsze sukcesyI Agacia pokazała Matiemu kto tutaj rządzi w nocy hihihih
![]()

gratulujemy pierwszych sukcesówAcha i ja tez się wzięłam za nocne pobudki małego ... dzisiaj spał od 20 do 7 wiec mamy malutki sukces ... przebudził sie na 2 sekundy o 4 bo jakimś cudem znalazł się w nogach łózeczka i było mu niewygodnie. Ale nie ciesze sie na zapas, bo z moim dzieckiem to róznie![]()

u nas ostatnio Nuska zaczęła wkońcu wołać "tata" i mój M cały w skowronkach bo do tej pory nic tylko "mama" i "baba"nio u nas tez tak bylo dawniej a teraz Fifi juz nawet usmiechniety woła mamatata, nie nie nie, nununu ,baba , ostatnio na jego top liscie jest cos w stulu Q Q sadze ze to kuku gdyz jak bawimy sie w kuku to powtarzza i mowi kuku. Jaeny teraz sie cieszymy z kazdego nowego slowa
![]()
a z tym pyskowaniem to chyba kazdy rodzic musi to przejść
damy rade

u mnie zlosci nie ma ani piskow ale Fifi uwielbia wychodzic na korytarz i jak tylko go zabieram z tamtad to on zaraz znow tam zapitala tlumacze ze nunu bo tam zimne plytki a on i tak swojeDziewczyny pocieszcie mnie i powiedzcie, że Wasze dzieci tez tak wszystko wymuszają złością i piskiem. Mały wie ze nie moze wychodzic na korytarz i do kuchni, a jednak robi to w tempie ekspresowym i jak tylko go z tamtąd rabieram to jest taki wrzaski, pisk i z powrotem zapieprza na czworakach na korytarz
Oczywiście to jest jeden przykład

jak tlumacze ze kwiatuszka nununu to zrozumie ale korytarza nie potrafi zakumac

pocieszam cieDziewczyny pocieszcie mnie i powiedzcie, że Wasze dzieci tez tak wszystko wymuszają złością i piskiem. Mały wie ze nie moze wychodzic na korytarz i do kuchni, a jednak robi to w tempie ekspresowym i jak tylko go z tamtąd rabieram to jest taki wrzaski, pisk i z powrotem zapieprza na czworakach na korytarz
Oczywiście to jest jeden przykład
u mnie tak samo
zawsze jak czegoś jej zabraniam np. wkładania telefonu do buźki to ta najpierw ze słodnikm usmiechem patrzy mi sie w oczka i ciach do buźki, wiec ja do nie że "nie wolno" a ta znów ciach i telefon w buźce, wiec zabieram jej telefon a moja córcia płacz i pisk w niebogłosy
iiiiii tam ... to ty bys musiała zobaczyć ta złość mojego synau mnie zlosci nie ma ani piskow ale Fifi uwielbia wychodzic na korytarz i jak tylko go zabieram z tamtad to on zaraz znow tam zapitala tlumacze ze nunu bo tam zimne plytki a on i tak swojejak tlumacze ze kwiatuszka nununu to zrozumie ale korytarza nie potrafi zakumac
![]()
.
uffff ... dzieki Bogu ... nie jestm samapocieszam cieu mnie tak samo
zawsze jak czegoś jej zabraniam np. wkładania telefonu do buźki to ta najpierw ze słodnikm usmiechem patrzy mi sie w oczka i ciach do buźki, wiec ja do nie że "nie wolno" a ta znów ciach i telefon w buźce, wiec zabieram jej telefon a moja córcia płacz i pisk w niebogłosy
![]()